Aeroportul Bacău va fi închis o luna si jumatate


Aeroportul Internațional ”George Enescu” din Bacău va fi închis în perioada 15 august – 30 septembrie 2020 în vederea modernizării pistei de decolare și aterizare, a suprafețelor de mișcare aferente și a sistemului de balizaj. Lucrările se efectuează în cadrul unui proiect complex de modernizare, realizat conform standardelor aeroportuare internaționale.
Compania Blue Air a anunțat ca a început negocieri cu celelalte aeroporturi din regiune pentru a se asigura transferul pasagerilor în perioada în care aeroportul din Bacău va fi închis. Astfel zborurile nu vor fi anulate, ci doar transferate, iar transferul se va face gratuit.
În prezent pasagerii îşi pot rezerva zboruri din Bacău către cincisprezece destinaţii: Atena, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Milano, Oslo, Roma, Stuttgart şi Torino.

Alte sugestii

💡Proiecte viitoare pentru dezvoltarea municipiului Piatra-Neamț
Primăria Piatra-Neamț - 26 de proiecte europene în valoare de 53.5 milioane de euro, aflate în implementare cu contractele de finanțare semnate și termen de finalizare maxim anul 2022
Program Evidența Populației în zilele de 26 și 27 septembrie
Primăria Piatra-Neamț – finanțare europeană pentru reabilitarea și modernizarea Cinematografului Cozla
Primăria Piatra-Neamț - Sistem bike sharing cu bani europeni