Andrei Carabelea: „Prima grijă pentru dezvoltarea comunității este limitarea și prevenirea riscurilor”


Primarul Andrei Carabelea, împreună cu reprezentanți ai Direcției Silvice Neamț și ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Neamț au verificat astăzi stadiul lucrărilor de regularizare a torenților de pe dealul Cernegura care afectează întreaga zonă Văleni atunci când sunt precipitații puternice. S-au efectuat vizite în zonele pâraielor Țiganului, Turcului, Străchinosu, Bolovoia și Mânăstirii. Lucrările efectuate de Direcția Silvică sunt executate în proporție de 80%, urmând ca municipalitatea să înceapă lucrările de regularizare pe pârâul Țiganului pe porțiunea care este proprietate a municipiului.
De asemenea, s-a efectuat o vizită și în Ștrandul Tineretului, în zona afectată de inundații de la intrarea în complexul de agrement, în vederea planificării lucrărilor de regularizare a respectivului torent. Aici, lucrările vor fi efectuate de către Direcția Silvică și Municipiul Piatra-Neamț.

Alte sugestii

37 de locuințe vor fi supuse spre aprobare în ședința de Consiliu Local de astăzi
Dezbatere publică, mediul de afaceri, 29 ianuarie, ora 15:00
Susținem voluntariatul și participarea activă a membrilor comunității locale în viața orașului
Susținem sportul și performanțele sportive, de aceea venim în întâmpinarea cluburilor sportive din oraș cu tarife reduse și chiar gratuități pentru utilizarea spațiilor din cadrul Sălii Polivalente din Piatra-Neamț
Primaria Piatra Neamt susține inițiativele și proiectele care aduc beneficii în domeniu educatiei