Primăria Piatra-Neamț - măsuri de sprijin pentru persoanele vârstnice


În contextul instituirii stării de urgență pe teritoriul României și a măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, Primăria municipiului Piatra-Neamț, prin Direcția de Asistență Socială, identifică, monitorizează și sprijină persoanele vârstnice de peste 65 de ani, fără aparținători, care sunt izolate la domiciliu, pe raza municipiului Piatra-Neamț.
Pe această cale, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra-Neamț face apel către ONG-uri, societăți comerciale, dar și către societatea civilă să susțină în demersurile pe care le facem pentru a sprijini persoanele vărstnice de peste 65 de ani, fără aparținători, izolate la domiciliu și care nu au posibilitatea să se aprovizioneze cu alimente. Astfel, puteți aduce la sediul din str.Dimitrie Ernici nr.3, alimente neperisabile, apelând în prealabil următoarele numere de telefon: 0748.146.781, 0748.146.754, 0233.622.968.
Echipele de specialiști din cadrul instituției vor distribui alimentele donate și vor efectua cumpărăturile necesare, către persoanele vârstnice vulnerabile din municipiul Piatra-Neamț.
În această situație de criză, facem apel la societatea civilă nemțeană să sprijine Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra-Neamț, iar dacă identifică persoane aflate în izolare la domiciliu, cu vârsta de peste 65 de ani, fără aparținători, să ne sesizeze la numerele de telefon: 0748146781, 0748146754, 0233.622.968.
Noi suntem la datorie pentru tine!
Tu stai acasã pentru noi!

Alte sugestii

Municipiul Piatra-Neamț - scenariul roșu
Toate unitățile școlare din municipiul Piatra-Neamț și-au primit elevii din clasele terminale în condiții de maximă siguranță sanitară
1️⃣0️⃣ motive să îți petreci vacanța la Piatra-Neamț
Sprijinirea vârstnicilor și a altor persoane vulnerabile rămâne o prioritate pentru Primăria Piatra-Neamț în această perioadă
Noi măsuri de relaxare a restricțiilor în România care vor intra în vigoare de la 1 iunie