­čôóVictorie ├«n instan╚Ť─â a municipalit─â╚Ťii pietrene - cre╚Öterea pre╚Ťului apei a fost suspendat─â


Victorie important─â a Prim─âriei Piatra-Neam╚Ť ├«n instan╚Ť─â, pentru pietreni dar ╚Öi pentru to╚Ťi locuitorii jude╚Ťului Neam╚Ť. Instan╚Ťa de judecat─â a admis cererea de suspendare a deciziei ADI AQUANEAMT prin care a fost majorat pre╚Ťul apei ├«n jude╚Ťul Neam╚Ť.

Chiar dac─â este o prim─â hot─âr├óre a instan╚Ťei, care are drept de recurs, conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare ea este executorie ╚Öi trebuie pus─â ├«n aplicare imediat. A╚Öadar APASERV este obligat─â s─â reduc─â pre╚Ťul apei, la nivelul anterior deciziei de majorare din luna ianuarie 2020.

,,Prim─âria Piatra Neam╚Ť s-a opus ├«n mod constant ├«n ultimii ani major─ârii pre╚Ťului apei ╚Öi va r─âm├óne consecvent─â ├«n acest demers. ├Än calitatea mea de primar al acestui ora╚Ö m─â voi lupta cu toat─â energia, folosind toate mijloacele permise de lege, pentru ca pietrenii s─â beneficieze de tarife corecte la ap─â ╚Öi canalizare, s─â nu deconteze popula╚Ťia administrarea ineficient─â a companiilor furnizoare de servicii publice din subordinea Consiliului Jude╚Ťean Neam╚Ť. Este anormal ca ├«ntr-un jude╚Ť ├«n care popula╚Ťia are cele mai mici venituri din ╚Ťar─â, pre╚Ťul apei s─â fie ├«ntre primele locuri ├«n clasamentul na╚Ťional", a declarat primarul Drago╚Ö Chitic.

Alte sugestii

Prim─âria Piatra Neam╚Ť / Newsletter Nr. 5
Prim─âria Piatra-Neam╚Ť / Newsletter Nr. 4
Activit─â╚Ťi de Ziua Copilului - s├ómb─ât─â 5 iunie la Piatra-Neam╚Ť
Program extins la Centrul de vaccinare drive-thru de la Shopping City