Astăzi, 13 noiembrie, Piața Centrală va fi funcțională


Astazi, 13 noiembrie, pietrenii își pot face cumpărăturile în cele mai bune și mai sigure condiții în Piața Centrală: cu termoscanere pe poziție, cu ajutorul Poliției Locale și al personalului pieței, cu circuite validate de Direcția de Sănătate Publică.
S-au organizat circuite separate pentru următoarele categorii de produse: 
  • pentru legume și fructe accesul în hala centrală se va face pe intrarea principală dinspre strada Dimitrie Leonida;
  • pentru produse lactate, de panificație și ouă vor fi compartimente separate cu intrari amenajate pe partea dinspre strada Baltagului (showroom Dolinex);
  • pentru carne și pește accesul se face pe intrarea dinspre centru/spital;
Primarul Andrei Carabelea: „Toată săptămâna aceasta am depus eforturi foarte mari pentru a face toți pașii necesari astfel încât Piața Centrală să fie funcțională în totalitate. Înțeleg nemulțumirile comercianților din piață și regret disconfortul creat pe parcursul acestor zile, dar am făcut totul pentru siguranța cetățenilor, a noastră, a tuturor.
Vă rog să ținem cont cu toții de măsurile de siguranță împotriva acestui virus și astfel să fim responsabili în societatea în care trăim, fie ca mergem la piață, la magazinul din colț sau ieșim în parc. 
Un apel pe care îl tot fac din 2013 în mod recurent este acela de a susține producătorii locali. Când cumpărăm de la alte companii sau supermarket-uri, acel leu îl trimitem prin poștă în altă parte. Trebuie să înțelegem că un leu cheltuit pe un produs local are o valoare de trei ori mai mare în economia locală. Acesta îl regăsim apoi în taxe, carburant, salarii etc. 
Îmi doresc să devenim o comunitate unită, cu aceeași viziune și să întelegem că trebuie să tragem cu toții în aceeași direcție pentru a avea rezultatele dorite.” 

Alte sugestii

Aveți o întrebare privind activitatea noastră? Verificați dacă găsiți răspunsul mai jos
Trei noi zone de agrement în cartierele Pietricica, Speranța și Văleni
Primăria Piatra-Neamț scoate la concurs 5 posturi vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului
Începând de astăzi, 10 februarie 2021, se pot face programări pentru vaccinare și în centrul de la Liceul Economic „Alexandru Ioan Cuza" Piatra-Neamț
Anunț întrerupere furnizare energie electrică în Municipiul Piatra Neamț