Aventura Bike Trip Romania


🚴‍♂️ Mountain Bike Trip Experience este un proiect pentru începători și profesioniști, pentru cei care iubesc senzațiile tari, sălbăticia naturii, sportul și spiritul de echipă.
Echipa Bike Trip Romania organizează trasee bine elaborate, pentru grupe mixte, cu însoțitori experimentați și echipament profesional.

Trasee predefinite și custom

🚴‍♂️ Fiecare traseu reprezintă o provocare în siguranță.
💡Echipa Bike Trip Romania analizează fiecare detaliu, cartografiază zona, testează de zeci de ori porțiunile de coborâre, iar pentru o experiență unică, caută cele mai spectaculoase priveliști și elemente din gastronomia tradițională.
👁️‍🗨️ Traseele predefinite sunt de o zi, două, sau trei, publicate mereu în site-ul https://biketrip.ro, cu informații privind programul detaliat. 
🆕 Pentru grupuri sau companii există posibilitatea de a adapta traseul pentru diferite grade de risc.

Coordonatorii Bike Trip

Andrei Nechifor și Iulian Gheorghiță sunt creatorii Bike Trip România, sunt cei care au pus bazele conceptului Mountain Bike Trip și tot ei se ocupă de toate etapele dezvoltării unui traseu: proiectare,dezvoltare, monitorizare.
Andrei Nechifor practică ciclocross montan de peste 10 ani cupeste 34.000 km parcurși într-un arial extins. Andrei va fi alături de tine pe fiecare traseu.
Iulian Gheorghiță acoperă partea tehnică a curselor, sportiv cu experiență, tehnician desăvarșit, responsabil pentru ca tu să ajungi la finish în siguranță.

Contact

Foto & Info Credit: https://biketrip.ro

Alte sugestii

Tradiții de Ispas
Ștrandul Tineretului s-a deschis oficial sâmbătă 5 iunie
"La Caiace" se redeschide pe 1 iunie
Paștele Blajinilor
Din tradițiile românilor-vopsirea ouălor de Paști