Cele mai frumoase fotografii din Piatra-Neamț


Pentru că noul an bate la ușă, ne-am gândit să facem o retrospectivă și să adunăm câteva dintre cele mai frumoase fotografii realizate de turiști și localnici.
Topul este bazat pe cele mai frumoase fotografii de pe profilul nostru de Instagram piatraneamt_city, unde adunăm cele mai interesante momente surprinse de voi în Piatra-Neamț.
Daca ai făcut o fotografie frumoasă în Piatra-Neamț și vrei să ajungă și la noi, nu uita să adaugi #piatraneamt_city

În luna ianuarie ne-am bucurat de zăpada proaspătă și am petrecut cele mai frumoase momente la ski, pe Pârtia Cozla.

photo credit #alexpers

Aceasta a fost fotografia cu care am început primăvara în Piatra-Neamț. Ne bucurăm că v-a plăcut și că a ajuns în topul preferintelor voastre.

photo credit #ig_romania

Anul acest am săbătorit Piatra Fest, timp de 3 zile, pe platoul Curții Domnești, cu o mulțime de de spectacole de stradă, evenimente culturale, sportive şi concerte ale celor mai apreciate formații de muzică din România.

photo credit #alexpers

Culorile orașului Piatra-Neamt sunt impresionante pe orice vreme și din orice unghi. Aici ne-am bucurat de calmul zilelor senine de vară.

photo credit #alexpers

Toamna, precum un pictor priceput, preschimbă culoarea peisajului în tonuri calde de galben-ruginiu.
Atingerea toamnei a preschimbat peste noapte și frumosul oras Piatra-Neamt transformându-l într-un joc de culoare.

photo credit #sebiBadita

Iată primii fulgi din luna decembrie! Atât de mult tânjim după zăpadă, toată lumea a apreciat această fotografie cu patinoarul de la Curtea Domnească.

photo credit #alexpers

Alte sugestii

💡Știai că anul acesta orașul Piatra-Neamț va avea iluminat public inteligent la standarde europene?
✅Primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea s-a vaccinat împotriva Covid 19, la centrul de vaccinare de la Piața Centrală
Începând de astăzi, 18.01.2021, în Municipiul Piatra-Neamț începe a doua etapă de vaccinare împotriva virusului COVID 19
❄️În această perioadă, beneficiarii de ajutor social lucrează la curățarea de zăpadă și gheață a trotuarelor și spațiilor pietonale
𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 #ROVACCINARE în #PiatraNeamt