Cooperare pentru o mai bună corelare a lucrărilor executate în municipiu


Primarul Andrei Carabelea a participat la o întâlnire cu reprezentanții ApaServ S.A., A.D.I Aqua Neamț și ai Consiliului Județean Neamț pe tema proiectelor pe care Primăria Piatra-Neamț le va implementa în anul 2021. 
Discuțiile au vizat în primul rând programarea lucrărilor executate în municipiu în ordinea firească: în primul rând reabilitarea/ modernizarea rețelelor publice de apă și canalizare și abia ulterior efectuarea lucrărilor de reparații/ modernizare străzi. 
 
„Primărie, companie de apă, Consiliu Județean, avem o responsabilitate comună pentru a ne asigura că aranjăm lucrurile în ordinea care trebuie: înaintea mordernizării drumurilor înlocuim ce este putred dedesubt. Am încredere că împărtășim o misiune comună și că vom găsi o soluție eficientă pentru a finanța lucrările de reparație și modernizare a rețelelor de apă și canalizare.” a declarat primarul Andrei Carabelea 
În prima parte a anului 2021, prin proiecte cu finanțare europeană, vor demara lucrările de modernizare a următoarelor coridoare de mobilitate:
  •  Bulevardul 9 Mai - Strada Dimitrie Leonida 
  •  Bulevardul Decebal, Piața Mihail Kogălniceanu, Bulevardul Traian
  •  Strada Mihai Viteazu

Alte sugestii

Primăria Piatra Neamț / Newsletter Nr. 5
Primăria Piatra-Neamț / Newsletter Nr. 4
Activități de Ziua Copilului - sâmbătă 5 iunie la Piatra-Neamț
Program extins la Centrul de vaccinare drive-thru de la Shopping City