Cupă Davis la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț pe 5 și 6 aprilie


Cupă Davis la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț pe 5 și 6 aprilie

Primăria pietreană va susține organizarea unei noi etape de Cupă Davis la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț

În ședința de astăzi pentru aprobarea proiectelor de parteneriat, comisia de specialitate formată din consilieri locali a avizat favorabil încheierea unui parteneriat cu Federația Română de Tenis în vederea organizării în zilele de 5 și 6 aprilie, la Piatra-Neamț, a întâlnirii România-Zimbabwe, contând pentru Turul I, Grupa a II-a, Zona Europa/Africa a cupei Davis.
Proiectul de parteneriat va fi supus aprobării Consiliului Local Piatra-Neamț în ședința din data de 26.02.2019, cu propunerea ca Municipiul Piatra-Neamț să contribuie în acest parteneriat cu punerea la dispoziție cu titlu gratuit a Sălii Polivalente și cu suma de 40.000 lei, în vederea acoperirii unei părți din cheltuielile organizatorice.
Este al doilea an când se organizează la Piatra-Neamț o etapă de Cupă Davis, anul trecut desfășurându-se la Sala Polivalentă, în perioada 3-4 februarie, întâlnirea de Cupa Davis by BNP Paribas dintre România și Luxemburg.

Alte sugestii

🛑 Restricționări ale circulaţiei rutiere în Piatra-Neamț în perioada următoare!
Plata indemnizatiilor membrilor comisiilor de votare
Întrerupere furnizare apă în Municipiul Piatra-Neamț, marți, 06.10.2020
💡Proiecte viitoare pentru dezvoltarea municipiului Piatra-Neamț
Primăria Piatra-Neamț - 26 de proiecte europene în valoare de 53.5 milioane de euro, aflate în implementare cu contractele de finanțare semnate și termen de finalizare maxim anul 2022