eVacant.ro - promovare gratuită a unităților turistice


eVacant este un portal de rezervări online ce dorește promovarea tuturor unităților de turism din România. Fără comisioane pentru rezervări și alte costuri, proprietarii își pot promova unitățile turistice gratuit, iar turiștii se pot asigura că obțin cel mai mic preț cu putință.
Prin intermediul portalului eVacant.ro puteți afla informații complete despre hotel sau pensiune, despre destinație, precum și verifica mărturiile altor turiști.


eVacant pune la dispoziția vizitatorilor 3 metode de a căuta următoarea destinație:
• Utilizarea căutarii avansate și derularea ofertele în funcție de facilități, preț sau recenzii.
• Navigarea structurată pe regiuni, județe și destinații
• Căutarea direct pe hartă și chiar trasarea ariei unde se dorește a se căuta și filtrarea ofertele în funcție de preferințe. 


După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să vă ofere o ședere mai placută

Info și foto credit: www.evacant.ro

Alte sugestii

💡Proiecte viitoare pentru dezvoltarea municipiului Piatra-Neamț
Primăria Piatra-Neamț - 26 de proiecte europene în valoare de 53.5 milioane de euro, aflate în implementare cu contractele de finanțare semnate și termen de finalizare maxim anul 2022
Program Evidența Populației în zilele de 26 și 27 septembrie
Primăria Piatra-Neamț – finanțare europeană pentru reabilitarea și modernizarea Cinematografului Cozla
Primăria Piatra-Neamț - Sistem bike sharing cu bani europeni