GAL Piatra-Neamț selectează persoane pentru training în Olanda


Grupul de acțiune locală GAL Piatra-Neamț selectează 4 persoane din Piatra-Neamț care să participe la un training în managementul conflicului în perioada 20-26 noiembrie 2019 în Olanda.
Profilul participantului:
- peste 21 de ani
- cunoașterea limbii engleze peste nivelul mediu
- activ în lucrul cu tinerii
- motivat pentru a organiza, la întoarcere, workshop-uri cu tinerii din organizația sa
- unul dintre cei patru participanți va deveni lider de grup pentru un schimb de tineri 18+ ce va avea loc în luna iulie 2010 la aceeași organizație din Olanda.

Proiectul în cadrul căruia se desfășoară acest training se numește “Shifting Paradigms –Using Conflicts as Opportunities” în cadrul programului Erasmus+, lider de proiect Olde Vechte Foundation. Rolul GAL-ulul este de partener, alături de organizații din Italia, Portugalia, Spania, Olanda, Liban, Palestina, Iordania și Tunisia.
Anexat, materialul detaliat.

Informații suplimentare la telefon 0735565002, Mirela Arvinte; aplicația constă în trimiterea cv–ului și a motivației participării la adresa arvinte.mirela@gmail.com.

Alte sugestii

💡Proiecte viitoare pentru dezvoltarea municipiului Piatra-Neamț
Primăria Piatra-Neamț - 26 de proiecte europene în valoare de 53.5 milioane de euro, aflate în implementare cu contractele de finanțare semnate și termen de finalizare maxim anul 2022
Program Evidența Populației în zilele de 26 și 27 septembrie
Primăria Piatra-Neamț – finanțare europeană pentru reabilitarea și modernizarea Cinematografului Cozla
Primăria Piatra-Neamț - Sistem bike sharing cu bani europeni