În cadrul ședinței Consiliului Local Piatra-Neamț din data de 16.11.2020 au fost aprobate o serie de proiecte ca urmare a tragicului eveniment de sâmbătă 14 noiembrie de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț


În cadrul ședinței Consiliului Local Piatra-Neamț de astăzi au fost aprobate o serie de proiecte ca urmare a tragicului eveniment de sâmbătă 14 noiembrie de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.
A fost acordat titlul de ,,Cetățean de Onoare al Municipiului Piatra-Neamț” medicului Ioan Cătălin Denciu în semn de apreciere pentru curajul de care a dat dovadă.
Tot în cadrul ședinței extraordinare de astăzi a fost aprobată acordarea unor ajutoare de urgență în valoare de 10.000 lei familiilor din Piatra-Neamț ale căror rude au decedat în incendiul de la secția ATI de la Spitalul Județean Neamț.
”Oferirea titlului de cetățean de onoare medicului Ioan Cătălin Denciu este un act simbolic prin care noi, ca reprezentanți ai comunității, ne arătăm recunoștința și aprecierea pentru gestul său. Este eroul întregii țări, nu doar al municipiului Piatra-Neamț, ne rugăm cu toții pentru el și îl așteptăm sănătos acasă. De asemenea, a fost aprobat astăzi un ajutor financiar pentru susținerea victimelor tragediei de la secția A.T.I. și a familiilor celor decedați. Banii sunt alocați din bugetul pentru ornarea orașului pentru sărbătorile de iarnă și pentru artificiile de Revelion și am convingerea că toți pietrenii vor înțelege că sunt mult mai utili așa, pentru sprijinul familiilor victimelor. 
Suntem conștienți că aceste sume nu consolează familiile îndoliate și nu au cum să compenseze pierderile suferite, dar este un gest simplu prin care ne putem arăta solidaritatea. 
Le mulțumesc consilierilor locali ai municipiului Piatra-Neamț care au votat pentru aceste proiecte.” a declarat primarul Andrei Carabelea

Alte sugestii

❄️În această perioadă, beneficiarii de ajutor social lucrează la curățarea de zăpadă și gheață a trotuarelor și spațiilor pietonale
𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 #ROVACCINARE în #PiatraNeamt
✅ Mii de pietreni au făcut propuneri și sesizări către Primăria Piatra-Neamț în anul 2020
Colectarea selectivă a deșeurilor și a Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE)la Piatra-Neamț
𝐀𝐣𝐮𝐭𝐚 𝐥𝐚 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐚𝐝𝐚𝐩𝐨𝐬𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐏𝐢𝐚𝐭𝐫𝐚 𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭