Începând de astăzi, 10 februarie 2021, se pot face programări pentru vaccinare și în centrul de la Liceul Economic „Alexandru Ioan Cuza" Piatra-Neamț


Începând de astăzi, 10 februarie 2021, se pot face programări pentru vaccinare și în centrul de la Liceul Economic „Alexandru Ioan Cuza" Piatra-Neamț, unde activitatea de vaccinare propriu-zisă va demara pe data de 15 februarie. 
În acest centru se vor putea vaccina 60 de persoane pe zi, iar vaccinul utilizat va fi cel de la AstraZeneca, vaccin recomandat pentru grupa de vârstă 18-55 ani.
Se pot programa persoanele care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale, inclusiv personalul din unitățile de învățământ.
Programările se fac prin intermediul platformei electronice programare.vaccinare-covid.gov.ro, medicul de familie/curant sau prin call center, la numărul unic 021.414.44.25.
În Piatra-Neamț rămâne funcțional și Centrul de Vaccinare de la etajul Pieței Agroalimentare Centrale unde se pot programa toate persoanele care se încadrează în Etapa a II-a.

Alte sugestii

Primăria Piatra Neamț / Newsletter Nr. 5
Primăria Piatra-Neamț / Newsletter Nr. 4
Activități de Ziua Copilului - sâmbătă 5 iunie la Piatra-Neamț
Program extins la Centrul de vaccinare drive-thru de la Shopping City