Informare privind gestionarea epidemiei cauzate de Coronavirusul Covid 19


„Dragi pietreni!
De luni se va institui la nivelul României Starea de Urgență, o măsură care va ajuta gestionarea și rezolvarea cu bine a problemei cauzate de Coronavirusul Covid-19!
Asta nu inseamna că trebuie sa intrăm în panică, ci dimpotrivă, trebuie sa fim calmi, să avem un comportament rațional, să respectăm hotârârile luate de autoritățile statului și măsurile comunicate pentru evitarea infectării cu noul Coronavirus Covid-19.
Până acum, în Piatra Neamț nu este nicio persoană confirmată, infectată cu coronavirus, dar trebuie să fim în alertă și să ne luăm toate măsurile necesare pentru a ne proteja. Depinde mult prevenirea și limitarea infectării și de fiecare dintre noi. Vă asigur că Primăria Piatra Neamț este mobilizată la maxim pentru aplicarea la timpul potrivit și eficient a măsurilor necesare care să prevină infectarea populației, precum și pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile. Sănătatea și siguranța cetățenilor reprezintă, în această perioadă, prioritatea zero pentru municipalitatea pietreană, orice altă activitate trece într-un plan secundar.
Împreună vom reuși!
Vă doresc tuturor sănătate !"
Dragos Chitic - Primarul Municipiului Piatra-Neamt

Alte sugestii

𝐌𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝟒𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐯𝐮𝐥𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐫𝐬𝐭𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐢 𝐜𝐮 𝐝𝐢𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢
Începând de astăzi, 18.01.2021, în Municipiul Piatra-Neamț începe a doua etapă de vaccinare împotriva virusului COVID 19
Decizia de a fi donator înseamnă o şansă la viaţă!
Municipiul Piatra-Neamț - scenariul roșu
Toate unitățile școlare din municipiul Piatra-Neamț și-au primit elevii din clasele terminale în condiții de maximă siguranță sanitară