Întrerupere apă potabilă, miercuri, 24.07


Compania județeană ApaServ anunță că, din cauza executării unor lucrări de reparaţii la reţelele de apă, va furniza apă cu presiune redusă putându-se ajunge la oprirea totală a apei potabile în ziua de Miercuri, 24.07.2019 începând cu ora 07:00 în municipiul Piatra Neamţ (cu excepţia Spitalului Judeţean Neamţ, cartierele Mărăţei, Gara Veche, Speranţa). De asemenea, se vor executa lucrări în comunele Gârcina, Girov şi Dochia, precum şi în comuna Alexandru cel Bun zona cuprinsă între strada Profesorilor şi intrarea în municipiul Piatra Neamt dinspre Bicaz.
Furnizarea apei potabile se va relua cu presiune scăzută în aceeaşi zi de Miercuri, la ora 21:00, urmând ca echilibrarea reţelelor şi furnizarea în condiţii optime de presiune şi debit să se încheie a doua zi, respectiv Joi, 25.07.2019 ora 24:00.
ApaServ își cere scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigură că echipele de lucru fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei.

Alte sugestii

Primăria Piatra Neamț / Newsletter Nr. 5
Primăria Piatra-Neamț / Newsletter Nr. 4
Activități de Ziua Copilului - sâmbătă 5 iunie la Piatra-Neamț
Program extins la Centrul de vaccinare drive-thru de la Shopping City