­čÜ▒ ├Äntrerupere furnizare ap─â, 13 noiembrie


Compania Judeteana APA SERV SA anunta ca, pentru realizarea unor lucrari la magistralele de aductiune a apei, miercuri - 13.11.2019, cu incepere de la orele 04:00 se va furniza apa potabila cu presiune redusa ajungand la oprire totala in comunele Garcina, Girov si Dochia precum si in municipiul Piatra Neamt cu exceptia Spitalului Judetean, a cartierelor Maratei, Gara Veche, 1 Mai, Speranta si a localitatilor Alexandru cel Bun, Dumbrava Rosie, Savinesti, Roznov si Zanesti, care vor ramane alimentate.

In acelasi anunt, ApaServ estimeaza ca lucrarile de reparatii se vor incheia in aceeasi zi la orele 20:00, cand se va incepe incarcarea magistralelor. Din cauza situatiilor generate de inertia si reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizarii apei cu presiune optima sa va incheia in data de 15.11.2019 la orele 06:00.

Rugam consumatorii sa isi asigure necesarul de apa pentru consum ┼či uz casnic pe perioada ├«ntreruperii furnizarii serviciului.

Pentru informatii suplimentare, beneficiarii ApaServ pot suna la dispeceratul care funcţioneaza nonstop, la numarul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.
ApaServ isi cere scuze pentru disconfortul creat si multumeste tuturor beneficiarilor pentru intelegere.

Alte sugestii

Prim─âria Piatra Neam╚Ť / Newsletter Nr. 5
Prim─âria Piatra-Neam╚Ť / Newsletter Nr. 4
Activit─â╚Ťi de Ziua Copilului - s├ómb─ât─â 5 iunie la Piatra-Neam╚Ť
Program extins la Centrul de vaccinare drive-thru de la Shopping City