Lucrări de reabilitare și modernizare a locurilor de joacă din Piatra-Neamț


 Unul dintre obiective prioritare stabilite pentru acest an de municipalitatea pietreană este reabilitarea locurilor de joacă din oraș. În acest sens, încă din luna februarie a fost demarată o acțiune amplă de lucrări, prin care s-a realizat până în prezent:
📍 Modernizarea a 6 locuri de joacă prin înlocuirea echipamentelor vechi cu echipamente de joacă noi și modern. Este vorba despre următoarele locuri de joacă: Parc Aurora, strada Brândușelor, strada Mihai Viteazu - bloc C5, strada Pompiliu Clement, Strada Rovine, strada Aleea Ulmilor la intersecția cu strada Mihai Viteazu.
📍 Reparația capitală a 12 locuri de joacă.
📍 Reparații punctuale și înlocuiri de echipamente uzate la alte 10 locuri de joacă. 

⚙️ Săptămâna aceasta s-a finalizat montarea echipamentelor de joacă noi și a demarat amenajarea terenului și montarea de covorașe de protecție.

🖋„În municipiul Piatra-Neamț sunt 46 de locuri de joacă publice, de întreținerea cărora se ocupă societatea Consiliului Local Publiserv. Ne-am propus modernizarea tuturor locurilor de joacă din oraș, prin înlocuirea echipamentelor existente cu altele noi și moderne, într-un program etapizat derulat pe parcursul a trei ani, respectiv 2020-2022. De asemenea, am semnat contractele de finanțare din fonduri europene prin care se vor realiza până la finalul anului viitor trei grădini publice urbane cu zone de recreere și petrecere a timpului liber, precum și cu spații de joacă pentru copii” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Alte sugestii

Primăria Piatra Neamț / Newsletter Nr. 5
Primăria Piatra-Neamț / Newsletter Nr. 4
Activități de Ziua Copilului - sâmbătă 5 iunie la Piatra-Neamț
Program extins la Centrul de vaccinare drive-thru de la Shopping City