Lui Moș Crăciun îi place fotbalul!


Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț, Futsal Ceahlăul Piatra-Neamț și CSM Ceahlăul Piatra-Neamț își doresc să organizeze și în acest an evenimentul „Fotbal cu … Jucării pentru copii”. Dacă în anii 2018 și 2019 evenimentul a avut loc în Sala Ceahlăul din Piatra-Neamț, anul acesta, cu sprijinul primăriei pietrene, au decis să mute evenimentul în stradă, pentru a putea avea publicul aproape.
DUMINICĂ, 13.12.2020, de la ORA 12:00, pe strada Piața Ștefan cel Mare, între Hotel Ceahlău și Teatrul Tineretului, în fața Parcului Central, se va juca un meci demonstrativ între echipele Futsal Ceahlăul Piatra-Neamț și CSM Ceahlăul Piatra-Neamț. Partida va avea două reprize a câte 25 minute fiecare.
Regulament pentru spectatori!
De fapt, voi - SPECTACTATORII sunteți cei care dați consistență și realizați scopul evenimentului, pentru că jucăriile și dulciurile care vor ajunge la copiii Centrului Școlar de Educație Incluzivă ”Alexandru Roșca” Piatra-Neamț, vor fi DONATE DE CĂTRE VOI!
Jucăriile de pluș trebuie ținute în mâini de spectatori, iar în momentul marcării unui gol din meciul demonstrativ SĂ LE ARUNCE PE TEREN. Dacă nu se marchează gol în timpul meciului, atunci jucăriile se vor arunca la finalul meciul. De asemenea, dulciurile și jucăriile pot fi lăsate de doritori într-un loc amenajat special.
 Vă rugăm ca pe toată durata evenimentului să purtați mască și să păstrați distanța față de ceilalți spectatori. 
Pentru a ne bucura cu toții de eveniment.

Alte sugestii

37 de locuințe vor fi supuse spre aprobare în ședința de Consiliu Local de astăzi
Dezbatere publică, mediul de afaceri, 29 ianuarie, ora 15:00
Susținem voluntariatul și participarea activă a membrilor comunității locale în viața orașului
Susținem sportul și performanțele sportive, de aceea venim în întâmpinarea cluburilor sportive din oraș cu tarife reduse și chiar gratuități pentru utilizarea spațiilor din cadrul Sălii Polivalente din Piatra-Neamț
Primaria Piatra Neamt susține inițiativele și proiectele care aduc beneficii în domeniu educatiei