Municipiul Piatra-Neamț prezent la cel mai mare târg de turism din Republica Moldova - Tourism. Leisure. Hotels


Municipiul Piatra-Neamț este prezent, timp de patru zile, în perioada 07 - 10 februarie, la cel mai mare târg de turism din Republica Moldova ce se desfășoară la Moldexpo Chișinău - Tourism. Leisure. Hotels. Piatra-Neamț participă la acest eveniment în cadrul standului Ministerului Turismului împreună cu Asociația pentru Dezvoltarea și Promovarea Turismului Neamț.
Piatra-Neamț propune vizitatorilor și agențiilor de turism din Republica Moldova conceptul de ”City break în Coroana de Aur a Moldovei”, posibilitățile de petrecere a timpului liber, unitățile de cazare și alimentație publică și alte informații utile într-un format atractiv. Ca o noutate, anul acesta promovăm la Moldexpo aplicația PiatraNeamț CityApp, un ghid turistic digital modern, complet și simplu de utilizat pentru vizitatorii orașului nostru.

Alte sugestii

🛑 Restricționări ale circulaţiei rutiere în Piatra-Neamț în perioada următoare!
Plata indemnizatiilor membrilor comisiilor de votare
Întrerupere furnizare apă în Municipiul Piatra-Neamț, marți, 06.10.2020
💡Proiecte viitoare pentru dezvoltarea municipiului Piatra-Neamț
Primăria Piatra-Neamț - 26 de proiecte europene în valoare de 53.5 milioane de euro, aflate în implementare cu contractele de finanțare semnate și termen de finalizare maxim anul 2022