În acest week-end, Piatra-Neamţ va fi capitala dansului sportiv


Primăvara aduce la Piatra-Neamţ cele mai valoroase perechi de dansul sportiv din România.

În perioada 29 februarie - 01 martie 2020 se va desfăşura, în Sala Polivalentă din Piatra-Neamţ, Campionatul Naţional de dans sportiv pe Secţiuni şi Cupa "Romanian Dance Festival". Miza si titlul de campion național vor fi biletele pentru campionatele mondiale și europene din anul 2020, competitii organizate de Federatia Mondiala de Dans Sportiv respectiv Federatia Eurpoena de Dans Sportiv.
Sunt aşteptaţi să concureze la acest grandios eveniment peste 1.000 de sportivi cu vârste cuprinse între 6 ani si 60 de ani. Se vor decerna nu mai puţin de 17 titluri de campioni naţionali, la cele două secţiuni şi nouă categorii de vârstă: 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-35 ani, Senior I, Senior II, Senior III.
Ţinând cont de faptul că în top 25 mondial sunt nu mai puţin de 6 perechi din Romania (la cele doua sectiuni: standard si latino americane) ne aşteptăm la o atmosferă incendiară.
Sportivii calificaţi în faza finală vor avea plăcerea să danseze pe muzica live , interpretată de binecunoscuta formație de muzică de dans sportiv, care concertează la cele mai mari competiţii de gen: "Boris Myagkov Bands".
Toți sportivii viseaza să poată dansa pe muzica interpretată de această trupă minunată, dar nu și-au imaginat că li se va îndeplini acest vis in România, la Piatra-Neamț. De altfel, această trupă este pentru a doua oară în România, prima dată fiind invitată anul trecut, tot la Piatra-Neamţ.
Competiţia va începe, în fiecare din cele doua zile. de la ora 9:00, iar galele finale se vor desfăşura începând cu ora 18:00.

Alte sugestii

💡Proiecte viitoare pentru dezvoltarea municipiului Piatra-Neamț
Primăria Piatra-Neamț - 26 de proiecte europene în valoare de 53.5 milioane de euro, aflate în implementare cu contractele de finanțare semnate și termen de finalizare maxim anul 2022
Program Evidența Populației în zilele de 26 și 27 septembrie
Primăria Piatra-Neamț – finanțare europeană pentru reabilitarea și modernizarea Cinematografului Cozla
Primăria Piatra-Neamț - Sistem bike sharing cu bani europeni