Pentru că educația primează, ne aflăm într-un proces continuu de modernizare a instituțiilor educaționale la nivelul municipiului Piatra-Neamț


Pentru că educația primează, ne aflăm într-un proces continuu de modernizare a instituțiilor educaționale la nivelul municipiului Piatra-Neamț . 
Astfel, creșa Mărăței va fi modernizată printr-un proiect cu finanțare europeană în valoare de peste 1 400 000 de lei. Lucrările au început de la jumătatea lunii ianuarie și urmează să fie finalizate în toamna acestui an. Obiectivul general al acestui proiect este îmbunătățirea infrastructurii educaționale, astfel încât să se asigure acces sporit la educația timpurie și o creștere a calității procesului educațional. 
Prin proiect se vor face reabilitarea termică a clădirii, modernizarea instalațiilor de iluminat, amenajări ale spațiilor exterioare și va fi îmbunătățită baza materială a creșei. 
”Educația din primii ani de viață este baza de la care se formează personalitatea copiilor noștri. Doar pe o temelie solidă se poate construi, din acest motiv,  trebuie să ne asigurăm că oferim cele mai bune condiții pentru creșterea și dezvoltarea celor mici. Vom acorda o atenție deosebită investițiilor în infrastructura educațională din oraș, la toate nivelurile de învățământ”, a declarat primarul Andrei Carabelea.
La nivelul municipiului Piatra-Neamț există în prezent în diferite etape de implementare și alte proiecte pentru reabilitarea și modernizare de creșe și grădinițe: creșa din cartierul  Precista, Grădințele cu Program Prelungit Nr. 2 și Nr. 6.

Alte sugestii

Primăria Piatra Neamț / Newsletter Nr. 5
Primăria Piatra-Neamț / Newsletter Nr. 4
Activități de Ziua Copilului - sâmbătă 5 iunie la Piatra-Neamț
Program extins la Centrul de vaccinare drive-thru de la Shopping City