Piatra-Neamț se mută în online


Într-o lună a contrastelor, nu ne pierdem încrederea 🤞 ci ne adaptăm, spunând stop ⛔️tuturor activităților care se desfășoară în afara caselor noastre. Transformați această perioadă de restricții într-o ocazie de a face toate acele lucruri pe care le-ați tot amânat până acum.
Ne retragem în case o perioadă, dar vom ieși cu toții afară sănătoși, cu toate cărțile citite, casa lună și o mulțime de idei creative pentru viitor!
Am adunat în lista de mai jos restaurantele care s-au mutat temporar în online și care au în această perioadă opțiunea de livrare la domiciliu 🚗.
Dacă nu ai încercat până acum aplicațiile foodpanda, Gurmandio sau We-shop, acum e momentul, pentru că vei găsi o varietate de restaurante care livrează preparate din toate bucătăriile.

Vezi Turnul Berarilor pe Facebook Vezi Il Viaggio pe Facebook Vezi Artist Lounge pe Facebook Vezi Restaurant Diesel pe Facebook Vezi Aroma Autoservire pe Facebook Vezi Rawissant pe Facebook Vezi Pasta Friends pe Facebook Vezi Casa Brazilor pe Facebook Vezi Balad’or À la carte pe Facebook Vezi Aline Cake Boutique pe Facebook Vezi ARawMatique pe Facebook Vezi Restaurant Buon Gusto pe Facebook

Alte sugestii

Primăria Piatra Neamț / Newsletter Nr. 5
Primăria Piatra-Neamț / Newsletter Nr. 4
Activități de Ziua Copilului - sâmbătă 5 iunie la Piatra-Neamț
Program extins la Centrul de vaccinare drive-thru de la Shopping City