Pregătiri pentru redeschiderea Pieţei Centrale


Vestile bune încep sa apară.
Având în vedere anunțurile din ultima perioadă referitoare la posibilitatea funcționării din nou a piețelor și în spații închise, municipalitatea pietreană și admnistratorul piețelor – SC Urban au planificat lucrările ce vor fi demarate pentru asigurarea temperaturii optime desfășurării comerțului în Piața Centrală.
Primarul Andrei Carabelea și directorul CMI Urban – Ruxandra Bosovici au avut astăzi o întâlnire chiar la Piața Centrală, unde au stabilit care vor fi următorii pași și ce soluții tehnice vor fi aplicate pentru refacerea pereților demontați.
Astfel de mâine se va începe montarea geamurilor de la intrarea principală în Piața Centrală, iar ulterior se vor monta geamuri pe peretele decupat al pieței. Aceste geamuri vor asigura o iluminare interioara mai buna si temperaturi optime pentru desfasurarea activitatilor din incinta.

Alte sugestii

Altex donează patru hectare de teren autorităților locale pentru edificarea unui spital municipal în Piatra-Neamț
𝐌𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝟒𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐯𝐮𝐥𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐫𝐬𝐭𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐢 𝐜𝐮 𝐝𝐢𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢
Măsuri luate de Poliția Locală pentru aducerea la starea inițială a străzii Privighetorii după lucrările de înlocuire și reamplasare a conductelor și branșamentelor la rețeaua de gaze naturale, efectuate de firma furnizoare de utilități
✅Sesizare rezolvată
💡Știai că anul acesta orașul Piatra-Neamț va avea iluminat public inteligent la standarde europene?