Contractul de deszăpezire încheiat cu societatea Consiliului Local – Publiserv a fost prelungit pentru 3 luni


Am finalizat procedura de prelungire cu încă 3 luni a contractului deszăpezire a municipiului încheiat cu societatea Consiliului Local – Publiserv, astfel încât să fim pregătiți pentru sezonul rece.

Reamintim faptul că a fost organizată o licitație publică în acest sens care avea ca termen limită de depunere a ofertelor data de 04 noiembrie, însă nu a fost depusă niciuna, astfel procedura a fost anulată. Consiliul Local a votat în ședința de luna trecută prelungirea vechiului contract.

 Vă asigurăm pe această cale că, alături de reprezentanții Publiserv, am analizat stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă 2020-2021. În momentul de față depozitul Publiserv dispune de 18 de utilaje de intervenție, 340.94 tone de sare, 484 tone nisip, 12 tone clorură de calciu și 5.2 tone soluție clorură de calciu, dar și de carburantul necesar pentru funcționarea utilajelor.

 Dorim să fim pregătiți pentru efectele fenomenelor meteorologice periculoase, să acționăm eficient și cu promptitudine pentru desfășurarea circulației rutiere pe drumurile publice în caz de ninsori.

foto credit: stiripiatraneamt.ro

Alte sugestii

Primăria Piatra Neamț / Newsletter Nr. 5
Primăria Piatra-Neamț / Newsletter Nr. 4
Activități de Ziua Copilului - sâmbătă 5 iunie la Piatra-Neamț
Program extins la Centrul de vaccinare drive-thru de la Shopping City