Primăria Piatra-Neamţ se alătură Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ în promovarea aplicaţiei Bright Sky RO


Primăria Piatra-Neamţ se alătură Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ în promovarea aplicaţiei Bright Sky RO care oferă asistență și informații persoanelor aflate într-o relație abuzivă sau celor care sunt îngrijorate pentru o persoană cunoscută aflată într-o astfel de situaţie. Astfel clipul de promovare al campaniei va putea fi vizualizat la cele 5 infochioşcuri din municipiul Piatra-Neamţ, iar informaţii despre aplicaţie vor fi distribuite şi în mediul on-line prin canalele disponibile. Bright Sky RO informează populația despre abuz și semnele lui. 
Prin îndrumare și un ghid cu mijloace concrete, cetățenii pot afla care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze o victimă atunci când decide să iasă dintr-o relație abuzivă. Bright Sky RO este un instrument digital gratuit, aplicaţia fiind disponibilă în AppStore și Google Play store în limbile română, engleză și maghiară. 
Aplicația a fost dezvoltată și adaptată pentru România în cadrul unui parteneriat al Fundației Vodafone România cu Poliția Română, Asociația Necuvinte și Asociația Code for Romania. Lansarea acesteia a fost cu atât mai necesară în contextul pandemiei, dat fiind că majoritatea ţărilor au raportat creşteri ale cazurilor de violenţă domestică cauzate de izolare, teama de boală sau nesiguranță financiară.

Video

Alte sugestii

Altex donează patru hectare de teren autorităților locale pentru edificarea unui spital municipal în Piatra-Neamț
𝐌𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝟒𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐯𝐮𝐥𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐫𝐬𝐭𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐢 𝐜𝐮 𝐝𝐢𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢
Măsuri luate de Poliția Locală pentru aducerea la starea inițială a străzii Privighetorii după lucrările de înlocuire și reamplasare a conductelor și branșamentelor la rețeaua de gaze naturale, efectuate de firma furnizoare de utilități
✅Sesizare rezolvată
💡Știai că anul acesta orașul Piatra-Neamț va avea iluminat public inteligent la standarde europene?