Primăria Piatra-Neamț vă invită în Ștrandul Tineretului !


8 Iunie 2018

Primăria Piatra-Neamț vă invită în Ștrandul Tineretului !

Începând cu acest sezon ștrandul din Piatra-Neamț este administrat de Primăria Municipiului Piatra-Neamț. Accesul pietonal în ștrand este gratuit. Pensionarii beneficiază de o reducere de 50%, iar copii cu vârsta între 0-5 ani au gratuitate la zona de plajă.

Programul de funcționare al zonei de plajă și bazine este zilnic între orele 10-19. A fost achiziționat un robot modern pentru curățarea bazinelor astfel încât persoanele care accesează bazinele să beneficieze de cele mai bune condiții. Tarifele au rămas nemodificate față de anul trecut.

Vă invităm Peste Vale, în ștrandul din Piatra-Neamț să vă relaxați, să vă petreceți timpul liber și să vă distrați într-o zonă de agrement publică situată într-un cadru natural deosebit, administrată începând cu acest an prin personal propriu de către Primăria Piatra-Neamț.

Dragoș Chitic : „În cele 2 luni și jumătate de la preluarea bazei de agrement am pregătit ștrandul astfel încât să arătam că poate fi administrat mai bine decât până acum. Am realizat în această perioadă lucrări de investiții și întreținere care fac ca astăzi ștrandul să arate mai bine decât în trecut. Amenajările peisagistice, întreținerea spațiilor verzi și plantările de arbori, reparația mobilierului, modernizarea locurilor de joacă și a terenurilor sportive, reparații în zona bazinelor și a echipamentelor aferente, modernizarea zonei de plajă, reabilitarea zonei de grătare, reparații ale aleilor pietonale și ale căilor de circulație auto sunt câteva dintre lucrările executate de la preluarea ștrandului până în prezent. Nu ne vom opri aici, prin personalul propriu și societățile specializate ale Consiliului Local vom asigura întreținerea, iar lucrările de modernizare vor continua și în perioada următoare. Îmi doresc să creștem atractivitatea ștrandului, astfel încât tot mai mulți pietreni să se bucure de această bază de agrement.”

Primăria Piatra-Neamț și-a propus pentru perioada următoare realizarea unor lucrări de modernizare a zonei VIP, a skateparcului, realizarea unui parteneriat cu o asociație de profil pentru valorificarea zonei de paintball, achiziția de șezlonguri, înlocuirea gazonului de la terenurile de fotbal, înlocuirea sistemului de iluminat cu echipamente moderne cu led, transformarea patinoarului în sezonul estival în teren pentru sporturi pe nisip, modernizarea tuturor spațiilor de cazare și organizarea de evenimente.

Filmul de prezentare

Alte sugestii

Altex donează patru hectare de teren autorităților locale pentru edificarea unui spital municipal în Piatra-Neamț
𝐌𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝟒𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐯𝐮𝐥𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐫𝐬𝐭𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐢 𝐜𝐮 𝐝𝐢𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢
Măsuri luate de Poliția Locală pentru aducerea la starea inițială a străzii Privighetorii după lucrările de înlocuire și reamplasare a conductelor și branșamentelor la rețeaua de gaze naturale, efectuate de firma furnizoare de utilități
✅Sesizare rezolvată
💡Știai că anul acesta orașul Piatra-Neamț va avea iluminat public inteligent la standarde europene?