Primarul Dragoş Chitic a înmânat steagul oraşului sportivilor de la ”Wild Canoeing Tour”


Un proiect inedit a început astăzi în judeţul Neamţ: 20 de sportivi în 10 caiace vor străbate România ”Din Ceahlău la Marea Neagră” pentru a reitera traseul plutaşilor de altădată şi pentru a promova frumuseţile ţării. Participanții la „Wild Canoeing Tour” și-au început aventura pe urmele plutașilor în comuna Ceahlău, iar în drumul lor spre Sulina sportivii au poposit şi la Piatra-Neamț la debarcaderul Bâtca Doamnei, în zona ”La Caiace”. Acolo a avut loc un eveniment în aer liber cu muzică folk, preparate tradiţionale şi concursuri de stand-up paddle, la care au participat și primarul Dragoș Chitic împreună cu viceprimarul Bogdan Gavrilescu. În încheierea evenimentului, primarul Dragoş Chitic le-a înmânat sportivilor steagul municipiului Piatra-Neamţ, pentru a-l purta până la finalul acestei inedite călătorii.

„Am participat cu deosebită plăcere la acest eveniment şi consider că este un proiect extrem de interesant, care sper să devină o tradiţie. Felicit organizatorii şi participanţii şi îmi exprim bucuria că avem în judeţul Neamţ Muntele Ceahlău şi astfel am avut onoarea de a fi judeţ de start pentru acest eveniment. Le-am înmânat sportivilor steagul oraşului Piatra-Neamţ ca un semn de preţuire pentru activitatea pe care o desfăşoară, mai ales că majoritatea participanţilor sunt din Piatra-Neamţ”, a declarat primarul Dragoş Chitic.


Aventura sportivilor se va încheia peste o săptămână la Sulina, cu o seară pescărească la care va participa cunoscutul canoist român
Ivan Patzaichin. Proiectul Wild Canoeing Tour (din Ceahlău la Marea Neagră) este o iniţiativă a Asociației Plai Verde, organizat în colaborare cu Asociația Green Ties, Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 și Clubul Sportiv Ceahlăul Piatra-Neamț.

Alte sugestii

❄️În această perioadă, beneficiarii de ajutor social lucrează la curățarea de zăpadă și gheață a trotuarelor și spațiilor pietonale
𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 #ROVACCINARE în #PiatraNeamt
✅ Mii de pietreni au făcut propuneri și sesizări către Primăria Piatra-Neamț în anul 2020
Colectarea selectivă a deșeurilor și a Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE)la Piatra-Neamț
𝐀𝐣𝐮𝐭𝐚 𝐥𝐚 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐚𝐝𝐚𝐩𝐨𝐬𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐏𝐢𝐚𝐭𝐫𝐚 𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭