Program asfaltări şi modernizare străzi


Primăria Piatra-Neamț derulează și în acest an un amplu program de asfaltări care cuprinde atât modernizarea străzilor pietruite cât și lucrări de reparații capitale pe arterele de circulație din toate cartierele orașului.
Primarul Dragoș Chitic a făcut astăzi o nouă deplasare pe teren în zonele în care se realizează lucrări de modernizare și reparație a străzilor.
„Modernizarea străzilor pietruite este un capitol important al programului pe care l-am prezentat pietrenilor atunci când am candidat la funcția de primar. Anul acesta un număr de 15 străzi din toate cartierele orașului , care nu au avut niciodată asfalt, au fost prinse in programul de modernizare. Am finalizat pana la aceasta data străzile : Spicului, Cetinei, Peste Punte, Mărțișor, Macului, Dudului, Lalelelor și Cicoarei. Sunt in lucru acum : Bălțătești, Bahrin și Aurel Băeșu. Urmează ca tot în acest an să fie realizate lucrări de modernizare pe străzile: Barajului, Cucului, Vărăriei și Ciocârliei. Pe lângă modernizarea străzilor pietruite continuăm și anul acesta reparațiile capitale la peste 100.000 mp de căi rutiere a căror stare necesită o astfel de intervenție. Modernizarea străzilor din oraș este o prioritate și vom continua pana la atingerea obiectivului propus: Piatra-Neamț un oraș cu toate străzile asfaltate.” a declarat primarul Dragoș Chitic.
Pe lângă lucrările de modernizare a străzilor realizate din bugetul local Primăria Piatra-Neamț are pregătite și proiecte europene prin care își propune să modernizeze câteva artere importante din oraș: B-dul Traian, P-ta Mihail Kogălniceanu, B-dul Decebal, Str. Mihai Viteazu, B-dul Dimitrie Leonida, P-ta Ștefan Cel Mare și B-dul Republicii.

Alte sugestii

Întrerupere furnizare apă în cartierul Dărmănești - 13 mai 2021
Mândri de elevii noștri!
Cei mai mici voluntari ai Asociației Culturale „Eu cred” Tașca s-au alăturat campaniei ”Piatra Curată”
Asociațiile de proprietari continuă activitățile din cadrul campaniei Piatra Curată
ISU Neamţ, mereu în slujba oamenilor