Program asfaltări şi modernizare străzi


Primăria Piatra-Neamț derulează și în acest an un amplu program de asfaltări care cuprinde atât modernizarea străzilor pietruite cât și lucrări de reparații capitale pe arterele de circulație din toate cartierele orașului.
Primarul Dragoș Chitic a făcut astăzi o nouă deplasare pe teren în zonele în care se realizează lucrări de modernizare și reparație a străzilor.
„Modernizarea străzilor pietruite este un capitol important al programului pe care l-am prezentat pietrenilor atunci când am candidat la funcția de primar. Anul acesta un număr de 15 străzi din toate cartierele orașului , care nu au avut niciodată asfalt, au fost prinse in programul de modernizare. Am finalizat pana la aceasta data străzile : Spicului, Cetinei, Peste Punte, Mărțișor, Macului, Dudului, Lalelelor și Cicoarei. Sunt in lucru acum : Bălțătești, Bahrin și Aurel Băeșu. Urmează ca tot în acest an să fie realizate lucrări de modernizare pe străzile: Barajului, Cucului, Vărăriei și Ciocârliei. Pe lângă modernizarea străzilor pietruite continuăm și anul acesta reparațiile capitale la peste 100.000 mp de căi rutiere a căror stare necesită o astfel de intervenție. Modernizarea străzilor din oraș este o prioritate și vom continua pana la atingerea obiectivului propus: Piatra-Neamț un oraș cu toate străzile asfaltate.” a declarat primarul Dragoș Chitic.
Pe lângă lucrările de modernizare a străzilor realizate din bugetul local Primăria Piatra-Neamț are pregătite și proiecte europene prin care își propune să modernizeze câteva artere importante din oraș: B-dul Traian, P-ta Mihail Kogălniceanu, B-dul Decebal, Str. Mihai Viteazu, B-dul Dimitrie Leonida, P-ta Ștefan Cel Mare și B-dul Republicii.

Alte sugestii

În noaptea dintre ani vă așteptam la Curtea Domnească
Incendiul de pe str. Dimitrie Leonida a fost stins de către echipajele ISU Neamț.
Finanțări nerambursabile de la bugetul local
Salonul Auto de la Piatra-Neamț
Primele meciuri internaționale pentru naționala U15 la Piatra-Neamț