Program asfaltări şi modernizare străzi


Primăria Piatra-Neamț derulează și în acest an un amplu program de asfaltări care cuprinde atât modernizarea străzilor pietruite cât și lucrări de reparații capitale pe arterele de circulație din toate cartierele orașului.
Primarul Dragoș Chitic a făcut astăzi o nouă deplasare pe teren în zonele în care se realizează lucrări de modernizare și reparație a străzilor.
„Modernizarea străzilor pietruite este un capitol important al programului pe care l-am prezentat pietrenilor atunci când am candidat la funcția de primar. Anul acesta un număr de 15 străzi din toate cartierele orașului , care nu au avut niciodată asfalt, au fost prinse in programul de modernizare. Am finalizat pana la aceasta data străzile : Spicului, Cetinei, Peste Punte, Mărțișor, Macului, Dudului, Lalelelor și Cicoarei. Sunt in lucru acum : Bălțătești, Bahrin și Aurel Băeșu. Urmează ca tot în acest an să fie realizate lucrări de modernizare pe străzile: Barajului, Cucului, Vărăriei și Ciocârliei. Pe lângă modernizarea străzilor pietruite continuăm și anul acesta reparațiile capitale la peste 100.000 mp de căi rutiere a căror stare necesită o astfel de intervenție. Modernizarea străzilor din oraș este o prioritate și vom continua pana la atingerea obiectivului propus: Piatra-Neamț un oraș cu toate străzile asfaltate.” a declarat primarul Dragoș Chitic.
Pe lângă lucrările de modernizare a străzilor realizate din bugetul local Primăria Piatra-Neamț are pregătite și proiecte europene prin care își propune să modernizeze câteva artere importante din oraș: B-dul Traian, P-ta Mihail Kogălniceanu, B-dul Decebal, Str. Mihai Viteazu, B-dul Dimitrie Leonida, P-ta Ștefan Cel Mare și B-dul Republicii.

Alte sugestii

Proiecte de 30 de milioane de lei pentru reabilitarea unor blocuri din Piatra-Neamț prin PNRR
Hai să vezi cum arată castanii de pe străzile Ștefan cel Mare și Eroilor
Locuri de joacă moderne în toate zonele orașului
Situația parcărilor de reședință din Piatra-Neamț
A fost prelungită perioada pentru autorecenzare până pe 27 mai