Program Evidența Populației în zilele de 26 și 27 septembrie


 În atenția cetățenilor Municipiului Piatra-Neamț și ale celor 14 comune arondate S.P.C.L.E.P. Piatra-Neamț, respectiv com. Alexandru cel Bun, Bârgăuani, Bodești, Dobreni, Dochia, Dragomirești, Dumbrava-Roșie, Gârcina, Girov, Mărgineni, Negrești, Pângărați, Ștefan cel Mare și Tarcău.
 
 Sâmbătă, 26.09.2020, programul va fi de la ora 08.00 la 16.00 iar duminică, 27.09.2020, programul va începe la ora 07.00 și se va termina la ora 21.00.

 Și în perioada alegerilor, cererile pentru eliberarea actelor de identitate se vor soluționa în conformitate cu prevederile legale în vigoare. În funcție de documentele prezentate de solicitant se vor elibera cărți de identitate sau cărti de identitate provizorii.

 Potrivit art. 3 alin. (2) din Hotărârea Biroului Electoral Central nr.81 din 07.09.2020 privind aplicarea unitară a unor prevederi legale în materia exercitării dreptului la vot, la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, alegătorul care deține un act de identitate al cărui termen de valabilitate ar fi expirat în perioada 01 martie - 27 septembrie 2020 își poate exercita dreptul de vot în baza acestuia.

 Pentru a evita aglomerația la ghișeele serviciului, având în vedere contextul epidemiologic, rugăm cetățenii să se planifice telefonic la numărul de telefon 0233 210411, în vederea depunerii cererii de eliberare a actului de identitate.

Alte sugestii

❄️În această perioadă, beneficiarii de ajutor social lucrează la curățarea de zăpadă și gheață a trotuarelor și spațiilor pietonale
𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 #ROVACCINARE în #PiatraNeamt
✅ Mii de pietreni au făcut propuneri și sesizări către Primăria Piatra-Neamț în anul 2020
Colectarea selectivă a deșeurilor și a Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE)la Piatra-Neamț
𝐀𝐣𝐮𝐭𝐚 𝐥𝐚 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐚𝐝𝐚𝐩𝐨𝐬𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐏𝐢𝐚𝐭𝐫𝐚 𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭