Programul de reparație al străzilor stabilit de Primăria Piatra-Neamț pentru anul în curs


5 Iunie 2018

Programul de reparație al străzilor stabilit de Primăria Piatra-Neamț pentru anul în curs continuă într-un ritm susținut. În cele două luni scurse de la momentul în care vremea a permis pornirea stației de asfalt a fost reabilitată o suprafață de peste 25.000 mp de străzi, intervenindu-se cu prioritate pe arterele intens circulate și pe care stratul de asfalt avea un grad ridicat de uzură.

„Suntem într-un dialog permanent cu societatea Publiserv pentru a interveni cât mai eficient în repararea străzilor. Astăzi am făcut o nouă deplasare pe teren pentru a puncta zonele în care trebuie intervenit cu prioritate. Am solicitat urgentarea plombărilor și pe căile secundare de acces spre zonele de parcare din jurul blocurilor și continuarea asfaltărilor de noapte în zonele cu trafic intens. Îmi doresc străzi care să ofere condiții cât mai bune de trafic, condiții de siguranță și confort tuturor participanților la trafic” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Se lucrează pe mai multe fronturi, în paralel cu reparația străzilor realizându-se refacerea marcajelor rutiere, implementarea măsurilor de siguranță rutieră și fluidizarea traficului precum și reparația locurilor de joacă.

Puteți trimite sesizările legate de starea drumurilor din oraș la Telefonul Cetățeanului: 0233/210872, pe adresele de e-mail: infopn@primariapn.ro, contact@publiserv.eu sau paginile de facebook Municipiul Piatra-Neamt sau Publiserv.

Alte sugestii

❄️În această perioadă, beneficiarii de ajutor social lucrează la curățarea de zăpadă și gheață a trotuarelor și spațiilor pietonale
𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 #ROVACCINARE în #PiatraNeamt
✅ Mii de pietreni au făcut propuneri și sesizări către Primăria Piatra-Neamț în anul 2020
Colectarea selectivă a deșeurilor și a Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE)la Piatra-Neamț
𝐀𝐣𝐮𝐭𝐚 𝐥𝐚 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐚𝐝𝐚𝐩𝐨𝐬𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐏𝐢𝐚𝐭𝐫𝐚 𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭