Serviciul Cadastru din cadrul Primăriei Piatra-Neamț a finalizat săptămâna trecută înscrierea în Cartea Funciară a terenurilor aflate în extravilanul municipiului Piatra-Neamț din zona Poligonului Dealul Vulpea


 Serviciul Cadastru din cadrul Primăriei Piatra-Neamț a finalizat săptămâna trecută înscrierea în Cartea Funciară a terenurilor aflate în extravilanul municipiului Piatra-Neamț din zona Poligonului Dealul Vulpea. 
 Este vorba de 699 de imobile care au fost înscrise în mod gratuit, în baza unui contract de finanțare semnat la sfârșitul anului trecut cu Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Finanțarea obținută de municipalitatea pietreană pentru această etapă a fost în valoare de 70.000 lei.
Anul viitor se va încheia un nou contract cu ANCPI pentru a putea continua înscrierea gratuită a tuturor terenurilor aflate în extravilanul municipiului.
Activitatea de înscriere în mod gratuit a imobilelor în Cartea Funciară este coordonată de Serviciul Cadastru, Registru Agricol și Nomenclator Stradal din cadrul Direcției de Urbanism și Cadastru a Primăriei Piatra-Neamț.

Alte sugestii

Primăria Piatra Neamț / Newsletter Nr. 5
Primăria Piatra-Neamț / Newsletter Nr. 4
Activități de Ziua Copilului - sâmbătă 5 iunie la Piatra-Neamț
Program extins la Centrul de vaccinare drive-thru de la Shopping City