Solidaritate și implicare


În aceste zile este nevoie de implicare și solidaritate, mai mult decât oricând!
🤝Continuăm să ajutăm vârstnicii și persoanele vulnerabile din Piatra Neamț să traverseze cu bine această perioadă dificilă.
Asistenții sociali din cadrul Direcției de Asistență Socială a Primăriei Piatra Neamț sunt zilnic pe teren, în prima linie a acțiunilor de sprijinire a seniorilor orașului nostru.

,,Adresez mulțumiri firmei Conservfruct SRL pentru dovada de solidaritate, prin donația de produse alimentare pentru pietrenii aflați în nevoie. Astăzi asistenții sociali ai municipalității pietrene au distribuit 60 de pachete cu produse alimentare pentru persoane vârstnice din Piatra Neamt, cu venituri reduse, fără aparținători și pentru persoane cu dizabilități.
Împreună vom reuși!
Multă sănătate tuturor!", Dragos Chitic.

💎Vă reamintim numerele de telefon, puse la dispoziție de Primăria Piatra Neamț, dedicate persoanelor vârstnice și fără aparținători:
☎ 0748146781 – program non-stop,
☎ 0748146754 – program non-stop,
☎ 0233.622.968 – program luni-joi intre orele 08.00-16.30 și vineri între orele 08.00-14.00

Alte sugestii

𝐌𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝟒𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐯𝐮𝐥𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐫𝐬𝐭𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐢 𝐜𝐮 𝐝𝐢𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢
Începând de astăzi, 18.01.2021, în Municipiul Piatra-Neamț începe a doua etapă de vaccinare împotriva virusului COVID 19
Decizia de a fi donator înseamnă o şansă la viaţă!
Municipiul Piatra-Neamț - scenariul roșu
Toate unitățile școlare din municipiul Piatra-Neamț și-au primit elevii din clasele terminale în condiții de maximă siguranță sanitară