Solidaritate și implicare


În aceste zile este nevoie de implicare și solidaritate, mai mult decât oricând!
🤝Continuăm să ajutăm vârstnicii și persoanele vulnerabile din Piatra Neamț să traverseze cu bine această perioadă dificilă.
Asistenții sociali din cadrul Direcției de Asistență Socială a Primăriei Piatra Neamț sunt zilnic pe teren, în prima linie a acțiunilor de sprijinire a seniorilor orașului nostru.

,,Adresez mulțumiri firmei Conservfruct SRL pentru dovada de solidaritate, prin donația de produse alimentare pentru pietrenii aflați în nevoie. Astăzi asistenții sociali ai municipalității pietrene au distribuit 60 de pachete cu produse alimentare pentru persoane vârstnice din Piatra Neamt, cu venituri reduse, fără aparținători și pentru persoane cu dizabilități.
Împreună vom reuși!
Multă sănătate tuturor!", Dragos Chitic.

💎Vă reamintim numerele de telefon, puse la dispoziție de Primăria Piatra Neamț, dedicate persoanelor vârstnice și fără aparținători:
☎ 0748146781 – program non-stop,
☎ 0748146754 – program non-stop,
☎ 0233.622.968 – program luni-joi intre orele 08.00-16.30 și vineri între orele 08.00-14.00

Alte sugestii

Municipiul Piatra-Neamț - scenariul roșu
Toate unitățile școlare din municipiul Piatra-Neamț și-au primit elevii din clasele terminale în condiții de maximă siguranță sanitară
1️⃣0️⃣ motive să îți petreci vacanța la Piatra-Neamț
Sprijinirea vârstnicilor și a altor persoane vulnerabile rămâne o prioritate pentru Primăria Piatra-Neamț în această perioadă
Noi măsuri de relaxare a restricțiilor în România care vor intra în vigoare de la 1 iunie