Sprijin pentru persoanele afectate de incendiul din 31.10.2018


Sprijin pentru persoanele afectate de incendiul din 31.10.2018

Primăria Piatra-Neamț va aloca 50.000 de lei din „Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Local pentru înlăturarea efectelor unor calamități” pentru sprijinirea financiară a locatarilor blocului afectat de incendiul din 31 octombrie. Prin societățile specializate ale Consiliului Local se oferă sprijin pentru preluarea deșeurilor rezultate în urma incendiului și igienizarea zonei.
Am primit numeroase solicitări din partea persoanelor fizice și juridice care vor să ofere sprijin pentru persoanele afectate. Pentru a facilita această acțiune umanitară, punem la dispoziție un cont bancar unde toți cei care doresc pot face donații: RO86TREZ49121370201XXXXX. Titularul contului deschis la Trezoreria Piatra-Neamț este Municipiul Piatra-Neamț, Cod Fiscal 2612790. Donațiile în numerar se pot face la Direcția Taxe și Impozite a Municipiului Piatra-Neamț, de str. Alexandru cel Bun nr. 12.
Banii colectați vor fi transferați asociației de proprietari pentru refacerea imobilului afectat.
Pentru donații de bunuri materiale, persoanele interesate se pot adresa direct Asociației de Proprietari nr. 65, cu sediul pe str. Progresului nr. 38, bl. D14, parter, ce are următorul program de funcționare: Luni, Miercuri și Joi - între orele 09-12, iar Marți și Vineri - între orele 16-19.
„Monitorizăm în permanență situația și suntem pregătiți să intervenim în continuare cu măsuri suplimentare de sprijin, astfel încât viața familiilor afectate de acest eveniment nedorit să reintre cât mai repede în normal” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Alte sugestii

În noaptea dintre ani vă așteptam la Curtea Domnească
Incendiul de pe str. Dimitrie Leonida a fost stins de către echipajele ISU Neamț.
Consultări publice la Primăria Piatra-Neamț
Finanțări nerambursabile de la bugetul local
Salonul Auto de la Piatra-Neamț