Taxe și impozite locale


Taxe și impozite locale

La Piatra-Neamț, taxele și impozitele locale pentru anul 2019 nu vor fi majorate!

Primăria Piatra-Neamț lucrează la proiectul pentru taxele și impozitele locale pentru anul viitor, proiect care va fi publicat pe site-ul www.primariapn.ro până la mijlocul lunii octombrie.
„Am analizat împreună cu Direcția Taxe și Impozite nivelul taxelor și impozitelor locale de la Piatra-Neamț și am propus ca pentru anul 2019 să nu se majoreze. Consider că taxele și impozitele locale trebuie să fie la un nivel suportabil pentru populație și mediul de afaceri. O fiscalitate prietenoasă poate fi un stimul atât pentru pesoanele fizice cât și pentru firme să investească și să se dezvolte. Menționez și faptul că pentru mașinile electrice impozitul este zero, iar pentru mașinile hibride se aplică o scutire de 95 %. Pentru că ne dorim un oraș cât mai frumos, proprietățile neîngrijite vor fi impozitate dublu”, a declarat primarul Dragoș Chitic.
Proiectul privind taxele și impozitele locale pentru anul 2019 va fi supus timp de 30 de zile dezbaterii publice, urmând să fie introdus pe ordinea de zi a ședintei de Consiliu Local din luna noiembrie.

Alte sugestii

Întrerupere furnizare apă în cartierul Dărmănești - 13 mai 2021
Mândri de elevii noștri!
Cei mai mici voluntari ai Asociației Culturale „Eu cred” Tașca s-au alăturat campaniei ”Piatra Curată”
Asociațiile de proprietari continuă activitățile din cadrul campaniei Piatra Curată
ISU Neamţ, mereu în slujba oamenilor