Taxe și impozite locale


Taxe și impozite locale

La Piatra-Neamț, taxele și impozitele locale pentru anul 2019 nu vor fi majorate!

Primăria Piatra-Neamț lucrează la proiectul pentru taxele și impozitele locale pentru anul viitor, proiect care va fi publicat pe site-ul www.primariapn.ro până la mijlocul lunii octombrie.
„Am analizat împreună cu Direcția Taxe și Impozite nivelul taxelor și impozitelor locale de la Piatra-Neamț și am propus ca pentru anul 2019 să nu se majoreze. Consider că taxele și impozitele locale trebuie să fie la un nivel suportabil pentru populație și mediul de afaceri. O fiscalitate prietenoasă poate fi un stimul atât pentru pesoanele fizice cât și pentru firme să investească și să se dezvolte. Menționez și faptul că pentru mașinile electrice impozitul este zero, iar pentru mașinile hibride se aplică o scutire de 95 %. Pentru că ne dorim un oraș cât mai frumos, proprietățile neîngrijite vor fi impozitate dublu”, a declarat primarul Dragoș Chitic.
Proiectul privind taxele și impozitele locale pentru anul 2019 va fi supus timp de 30 de zile dezbaterii publice, urmând să fie introdus pe ordinea de zi a ședintei de Consiliu Local din luna noiembrie.

Alte sugestii

💡Proiecte viitoare pentru dezvoltarea municipiului Piatra-Neamț
Primăria Piatra-Neamț - 26 de proiecte europene în valoare de 53.5 milioane de euro, aflate în implementare cu contractele de finanțare semnate și termen de finalizare maxim anul 2022
Program Evidența Populației în zilele de 26 și 27 septembrie
Primăria Piatra-Neamț – finanțare europeană pentru reabilitarea și modernizarea Cinematografului Cozla
Primăria Piatra-Neamț - Sistem bike sharing cu bani europeni