🚎 Transport public modern, confortabil și ecologic în Piatra Neamț, cu fonduri europene


Modernizarea transportului public de persoane din municipiul Piatra-Neamț se va realiza într-o viziune integrată prin mai multe proiecte complementare care cuprind achiziția a 41 de autobuze electrice, realizarea de stații de încărcare electrice, modernizarea stațiilor de așteptare, modernizarea autobazei și a infrastructurii rutiere. 
În cele două proiecte care cuprind achiziția a 41 de autobuze electrice municipalitatea pietreană este partener principal iar Consiliul Județean este aplicantul, fiind proprietarul societății de transport public, Troleibuzul SA. 
Un alt proiect referitor la transportul public este cel privind „Modernizarea stațiilor de așteptare pentru transport public (TP)” care a intrat în implementare după ce, în luna februarie, a fost semnat contractul de proiectare și execuție.
Toate investițiile privind modernizarea transportului public din Piatra Neamț vor fi realizate din fonduri europene nerambursabile, contractele de finanțare fiind deja semnate.Termenul maxim de finalizare este anul 2022. 

Alte sugestii

Altex donează patru hectare de teren autorităților locale pentru edificarea unui spital municipal în Piatra-Neamț
𝐌𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝟒𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐯𝐮𝐥𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐫𝐬𝐭𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐢 𝐜𝐮 𝐝𝐢𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢
Măsuri luate de Poliția Locală pentru aducerea la starea inițială a străzii Privighetorii după lucrările de înlocuire și reamplasare a conductelor și branșamentelor la rețeaua de gaze naturale, efectuate de firma furnizoare de utilități
✅Sesizare rezolvată
💡Știai că anul acesta orașul Piatra-Neamț va avea iluminat public inteligent la standarde europene?