Turn Folk 21 -22 martie la Piatra-Neamț


Festival Folk la Piatra-Neamț

Astăzi, a avut loc la Primăria Piatra-Neamț o conferință de presă referitoare la organizarea în orașul nostru a unui festival-concurs de folk care se dorește a deveni o tradiție. Este un proiect-pilot la nivel național al Asociației FAIR, care va pune municipiul Piatra-Neamț pe harta festivalurilor de gen din România. La conferința de presă au participat: primarul Dragoș Chitic și reprezentanții Asociației FAIR - Sorin Poclitaru, Adrian Bezna și Sînziana Ailenei.
Festivalul va avea loc în perioada 21-22.03.2019 la Cinema Mon Amour(Cinematograful Dacia) și va aduce pe scenă diferite generații de muzicieni, artiști consacrați în calitate de profesori și îndrumători și tinere speranțe, câștigători ai altor festivaluri de muzică folk. Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, din rândul iubitorilor de gen și va avea intrarea liberă.

Alte sugestii

💡Proiecte viitoare pentru dezvoltarea municipiului Piatra-Neamț
Primăria Piatra-Neamț - 26 de proiecte europene în valoare de 53.5 milioane de euro, aflate în implementare cu contractele de finanțare semnate și termen de finalizare maxim anul 2022
Program Evidența Populației în zilele de 26 și 27 septembrie
Primăria Piatra-Neamț – finanțare europeană pentru reabilitarea și modernizarea Cinematografului Cozla
Primăria Piatra-Neamț - Sistem bike sharing cu bani europeni