Persoanele vulnerabile din Piatra-Neamț vor beneficia de ajutoare pentru încălzirea locuinței


 Și în acest an, persoanele vulnerabile din Piatra-Neamț vor beneficia de ajutoare pentru încălzirea locuinței, în condițiile legii. Plafonul până la care se acordă acest ajutor începând cu luna decembrie 2020 a fost majorat, ajungând la 800 de lei pe membru de familie.

 Persoanele care îndeplinesc criteriile prevăzute de lege pentru a beneficia de acest ajutor pot ridica cererile-tip și declarațiile pe propria răspundere de la sediul Direcției de Asistență Socială Piatra-Neamț din Str. Ștefan cel Mare, Nr. 5, sau le pot descărca de pe site-ul direcției (www.daspn.ro). Pe site se regăsesc și condițiile de acordare, actele necesare, precum și alte informații privind acest tip de ajutor. 

Depunerea actelor necesare pentru acordarea ajutorului de încălzire se face la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială, de luni până joi, în intervalul orar 8.00-16.30 şi vineri, între orele 8.00-14.00. 

Pentru a putea beneficia de ajutorul aferent lunii în curs, termenul limită pentru depunerea cererilor și a declarațiilor pe propria răspundere este 20 decembrie 2020.

Alte sugestii

Primarul Andrei Carabelea: Facem curățenie în fiecare cartier din orașul nostru!
A început înlocuirea corpurilor de iluminat prin proiectul de extindere și modernizare a iluminatului public pe tronsonul Bulevardul Decebal - Piața Mihail Kogălniceanu - Bulevardul Traian - Strada Fermelor
Muzeele au trecut la programul de vizitare de vară
Anunț întrerupere apă în Piatra-Neamț
O nouă ediție „𝓟𝓲𝓪𝓽𝓻𝓪 𝓒𝓾𝓻𝓪𝓽𝓪̆”, în luna aprilie