#Magia sărbătorilor se naște din gesturi de suflet


1000 de copii din Piatra-Neamț ce provin din familii vulnerabile primesc cadouri, în cadrul unei campanii umanitare derulate de municipalitate prin Direcția de Asistență Socială,  în parteneriat cu Grupul Editorial Litera din București.  Beneficiază de aceste donații copiii din familiile aflate în situații dificile, la care Moș Crăciun nu ar fi ajuns fără acest ajutor. 
🎁Totodată, 100 de pachete  oferite de Librăriile Cărturești vor ajunge la beneficiarii din centrele sociale din subordinea primăriei. Acestora li se adaugă donații de la Crucea Roșie și de la alți sponsori.  
🎅Pentru a-i mulțumi Moșului pentru darurile primite, copiii din centre au pregătit momente artistice specifice sărbătorilor, vestind prin colinde și poezii  bucuria Nașterii Domnului. La Centrul Social Împreună, care este casa mai multor tineri și familii cu copii din medii defavorizate, s-au cântat deja colinde și urături tradiționale,  iar la serbarea pregătită la Centrul de Sprijin și Asistență de Specialitate pentru copii din Piatra-Neamț a participat și primarul Andrei Carabelea.  
🙏 Mulțumim Editura Litera, Librăriilor Cărturești, Crucea Rosie Romana și celorlalți sponsori pentru aceste daruri generoase care ne-au ajutat să aducem bucurie în familiile din Piatra-Neamț care au nevoie de ajutor.

Alte sugestii

Primăria Piatra Neamț / Newsletter Nr. 5
Primăria Piatra-Neamț / Newsletter Nr. 4
Activități de Ziua Copilului - sâmbătă 5 iunie la Piatra-Neamț
Program extins la Centrul de vaccinare drive-thru de la Shopping City