𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 #ROVACCINARE în #PiatraNeamt


✅Municipiul Piatra-Neamț intră din 𝟏𝟓 𝐈𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏 în etapa a II-a de vaccinare, care se adresează populației cu grad ridicat de risc și lucrătorilor care desfășoară activități în domenii cheie, esențiale. Aceștia sunt:

a) Populația la risc:

(i) adulți cu vârsta peste 65 de ani;

(ii) persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă, în funcție de indicațiile vaccinurilor utilizate;

b) Lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale.⬇️
Fiecare instituție desemnează responsabil care să facă programarea centralizat pentru personalul care dorește să se vaccineze.

❗️ Înscrierile pe platforma informatică de programare se pot face prin Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra-Neamț, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani și pentru persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă, începând cu 𝟏𝟓 𝐢𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟓.𝟎𝟎, la următorul număr de telefon: ☎ 𝟎𝟐𝟑𝟑.𝟔𝟐𝟐.𝟗𝟔𝟖. Urmare înregistrării telefonice, vor fi prezentate la registratură sau transmise pe adresa de email: daspiatraneamt@gmail.com copie după Cartea de Identitate și Acordul pacientului informat, anexat la prezenta postare. 
Ulterior, persoanele înregistrate vor primi recipisa cu programarea. Înscrierile pe platforma de programare se fac cu minim 48 de ore înainte de data planificată.
ℹ️ Mai multe informații cu privire la desfășurarea procesului de vaccinare în România găsiți aici:
 https://vaccinare-covid.gov.ro/
 
 https://www.facebook.com/RO-Vaccinare-101845835162501

Alte sugestii

Primăria Piatra Neamț / Newsletter Nr. 5
Primăria Piatra-Neamț / Newsletter Nr. 4
Activități de Ziua Copilului - sâmbătă 5 iunie la Piatra-Neamț
Program extins la Centrul de vaccinare drive-thru de la Shopping City