✅Primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea s-a vaccinat împotriva Covid 19, la centrul de vaccinare de la Piața Centrală


Vaccinarea s-a făcut la invitația DSP Neamț, care avea la dispoziție câteva doze de vaccin pentru care nu existau solicitări și care ar fi expirat dacă nu erau utilizate. 
”Este simplu, este sigur, nu doare. Cred că putem depăși pandemia mai repede dacă acceptăm să ne vaccinăm. Medicina modernă înseamnă vaccin. Recomand tuturor pietrenilor să se informeze doar din surse oficiale, sigure și nu de la cercetători de ocazie, mai ales când vine vorba despre sănătate.” a declarat primarul Andrei Carabelea.
La centrul de vaccinare de la Piața Centrală funcționează în prezent 3 puncte de vaccinare. 
🛡Vă reamintim că în cea de-a doua etapă care la Piatra-Neamț a început astăzi se pot vaccina angajații din domenii esențiale și populația cu grad de risc, respectiv persoanele de peste 65 de ani și bolnavii cronici. 
Mai multe informații cu privire la desfășurarea procesului de vaccinare în România găsiți aici: https://vaccinare-covid.gov.ro/ Şi https://www.facebook.com/RO-Vaccinare-101845835162501

Alte sugestii

Întrerupere furnizare apă în cartierul Dărmănești - 13 mai 2021
Mândri de elevii noștri!
Cei mai mici voluntari ai Asociației Culturale „Eu cred” Tașca s-au alăturat campaniei ”Piatra Curată”
Asociațiile de proprietari continuă activitățile din cadrul campaniei Piatra Curată
ISU Neamţ, mereu în slujba oamenilor