Zone de fitness în aer liber amenajate în Piatra-Neamț


 Primăria Piatra-Neamț a amenajat 5 zone de fitness în aer liber. Astfel, în parcul Aurora, parcul din zona Blocului Turn-Ozana, parcul de pe strada Mărăței (în spatele blocului H6) și in doua zone din Ștrandul Tineretului au fost montate 50 de echipamente de fitness. Cele mai multe echipamente montate în parcurile din oraș includ biciclete, steppere dar și alte aparate pentru întreținerea masei musculare.

 Dragoș Chitic: „Sportul în aer liber are un rol important pentru sănătatea populației, iar acest proiect face parte din planul de stimulare a mișcării in aer liber. Invesiția a fost realizată cu fonduri din bugetul local și este o parte componentă a programului de guvernare locală, alăturandu-se și altor demersuri și investiții care încurajează mișcarea în aer liber cum ar fi: realizarea de piste pentru biciclete, accesul liber la pista de atletism a stadionului municipal, zonă pietonală de weekend din fața parcului central etc.”
 #PiatraNeamt
#fitness
#fit

Alte sugestii

37 de locuințe vor fi supuse spre aprobare în ședința de Consiliu Local de astăzi
Dezbatere publică, mediul de afaceri, 29 ianuarie, ora 15:00
Susținem voluntariatul și participarea activă a membrilor comunității locale în viața orașului
Susținem sportul și performanțele sportive, de aceea venim în întâmpinarea cluburilor sportive din oraș cu tarife reduse și chiar gratuități pentru utilizarea spațiilor din cadrul Sălii Polivalente din Piatra-Neamț
Primaria Piatra Neamt susține inițiativele și proiectele care aduc beneficii în domeniu educatiei