Aproape


Data și ora:
Bilete:
24, 30 lei
Gazdă:

Piața Ștefan cel Mare 1, Piatra Neamț, Romania
Organizator:

Despre

Anonime iubiri fericite ard sub cerul înghețat al unui orășel din Nord. Plăcere și exaltare, retrageri temătoare, dulci stângăcii, țâfne răsfățate, gesturi oprite la jumătatea drumului dintre dorință și bunăvoință, toate se amestecă în licoarea tare a îndrăgostirii. Din piesa lui Cariani, regizorul Vlad Cristache a ales acele povești în care iubirea vindecă și împlinește, rotunjindu-ne asperitățile mușcăturilor timpului. Alegerea sa creează o viziune reconfortantă, plină de tandrețe, căci toți oamenii sunt frumoși atunci când sunt fericiți.
Decorul conceput de Vlad Cristache e rupt din frumoasele cărți ilustrate ale copilăriei, ale căror culori și desene inocente ne smulg un zâmbet la orice vârstă. Acesta devine un minunat ambalaj pentru poveste căci întâlnirea cu El/ Ea este cel mai frumos dar al vieții.

APROAPE
de John Cariani
Traducerea: Cristian Juncu
Regia şi scenografia: Vlad Cristache
Cu: Valentin Florea, Sabina Brândușe, Nora Covali, Corina Grigoraș, Cristina Mihăilescu, Florin Hrițcu, Dragoș Ionescu, Mircea Postelnicu

Sala Mare TT
Preț bilete:
Stal: 24 lei
Loja: 30 lei
50% reducere studenți și pensionari
75% reducere elevi

Program Agenție Teatrală:
Luni-Vineri: 11-19
Sâmbătă- Duminică: 10-12 si 17-19
Telefon: 0233 211.036, 0752149735
E-mail: rezervarebiletett@gmail.com
Pentru rezervări, scrieţi la adresa de e-mail sau telefonaţi la numerele mai sus menționate. Pentru a fi valabile, biletele aferente rezervărilor trebuie achitate cu 24h înaintea spectacolului.

Fotografii