Un bărbat și mai multe femei - Turneu aniversar, 10 ani!


Data și ora:
Gazdă:

Piața Ştefan cel Mare, nr. 14, Piatra Neamt, Romania, 610101
Organizator:

Despre

Proaspăt întors de la Bruxelles, "Un bărbat și mai multe femei" vine la Piatra Neamț! O comedie explozivă, cu Paula Chirilă și George Constantinescu, în turneu aniversar: 10 ani!

⭐️ CINEMA MON AMOUR - 12 decembrie, ora 19.00
Bilete online: https://bit.ly/33xHTag
Și la Casa de bilete

***Premiul pentru cea mai bună actriță și
***Premiul pentru cel mai bun spectacol, la Comic 7B - Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie, 2018

Într-o societate în care bărbaţii încă se mai întreabă „ce-şi doresc femeile”, Teatrul de Artă Bucureşti a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbătoare a „sexului slab”.

„Garunski, personajul masculin, cunoaşte de-a lungul spectacolului femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică – acestea devenind norocul și ghinionul din viața lui.”
Şi pentru că tot femeia are cheia decăderii şi înălţării unui bărbat, Garunski se lasă purtat în acest montagne-russe al stărilor, preluând controlul sau lăsându-se controlat de entitatea cel mai greu de înţeles şi definit: FEMEIA.
Un spectacol în regia lui Bogdan Hușanu.

***
"Paula Chirilă și George Constantinescu sunt senzaționali, ca să nu mai spun că Paula Chirilă interpretează superb, într-o oră și jumătate, cel puțin șapte roluri de femei." (Roxana Farca, Lumea Mare)

Vă așteptăm cu drag.

www.teatruldearta.ro

Fotografii