Fără cifre, suntem doar antreprenori care au opinii


Data și ora:
Gazdă:

Aleea Tineretului 1, Piatra Neamt, Romania, 610073
Organizator:

Despre

Fără cifre, suntem doar antreprenori care au opinii
Fără cifre, suntem doar antreprenori care au opinii: Analiza mediului antreprenorial regional în cadrul proiectului Reconnect Diaspora.

Joi, 13 Iunie, de la ora 9.00 vă invităm la sediul Rubik Hub Piatra Neamț, Aleea Tineretului Nr. 1 unde vă vom pune la dispoziție date relevante pentru afaceri de succes în regiunea Nord-Est.

În cadrul proiectului Reconnect Diaspora a fost elaborată o analiză a mediului antreprenorial regional, iar rezultatele cercetarii vor fi prezentate în cadrul acestui eveniment pentru informarea mediului de afaceri și a persoanelor interesate de inițierea unei afaceri în Regiunea de Nord-Est a României cu privire la contextul inițierii și derularii unei afaceri în această regiune.

În cei peste 10 ani de activitate Eastern Marketing Insights a dezvoltat un portofoliu de peste 160 de clienți, din mediul privat și public din România, Franța, Scoția, Germania, Republica Moldova și Ucraina, a elaborat peste 50 de strategii de dezvoltare locală, două strategii de dezvoltare județeană, o strategie la nivel de minister, a efectuat peste 150 de studii de piață și a instruit peste 2000 de cursanți. Experiența acumulată ne oferă o înțelegere unică a acestui domeniu, înțelegere ce se reflectă în metodele noastre de identificare și soluționare a problemelor.

Pentru antreprenori cu experiență care caută în permanență să se adapteze la condițiile de piață, pentru cei la început de drum sau care au o idee de afaceri, întâlnirea aceasta va răspunde concret și documentat la o multitudine de întrebări privitoare la contextul mediului de afaceri de la nivelul regiunii Nord – Est la momentul prezent!

Vă rugăm să ne cofirmați prezența la numărul de telefon 0771647607 sau prin e-mail: mihaiela.lumina@gmail.com
Vă așteptăm!

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Proiect cofinanțat prin Fondul Social European
PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN
Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi
Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană
Proiect „ ReCONNECT DIASPORA – Reconectarea resurselor umane active din diaspora la comunitățile de origine prin susținerea antreprenoriatului” - POCU/82/3.7/107609

Fotografii