ANUNȚ DE INTERES PUBLIC al Companiei Județene APA SERV S.A privind consumul rațional de apă în perioadele de secetă


Având în vedere perioada de secetă, consumul de apă potabilă distribuită prin intermediul sistemului public este crescut, în special în zonele rurale. Din cauza folosirii iresponsabile a apei potabile, consumul de apă crește, iar resursele de apă din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

 Pentru asigurarea continuității serviciului public de alimentare cu apă în condiții optime, Compania Județeană APA SERV S.A. atrage atenția tuturor utilizatorilor din întreaga arie de operare să folosească apa în mod responsabil, doar în scopul consumului menajer și nu pentru irigarea culturilor agricole, grădinilor, spălarea teraselor, curților sau pavajelor, umplerea bazinelor/rezervoarelor de mare capacitate saua piscinelor, în alte scopuri decât cele prevăzute în contract, deoarece resursele de apă sunt limitate în perioada caniculară.
 
În unele zone ale ariei de deservire, Compania Județeană APA SERV S.A. este nevoită să furnizeze apă cu presiune redusă, existând și posibilitatea sistării serviciului de alimentare cu apă potabilă, din cauza utilizării excesive a apei în alte scopuri decât cele prevăzute în contract.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop - 0233/233340 sau pot accesa site-ul companiei http://www.apaserv.eu.

Alte sugestii

Trasee transport public Piatra-Neamț
Concurs de recrutare
Concurs de recrutare
Concurs de recrutare
Concurs de recrutare