Asociațiile de proprietari au răspuns prezent la Piatra Curată


Asociațiile de proprietari au răspuns prezent la Piatra Curată 
O componentă importantă a campaniei Piatra Curată este reprezentată de înfrumusețarea spațiilor verzi prin plantări de arbori și arbuști.
De la începutul acestei săptămâni Primăria oferă asociațiilor de proprietari arbuști pe care să îi planteze pe spațiile verzi din zona blocurilor.
Au fost alese specii decorative și ușor adaptabile, respectiv ienupăr, Spirea Bumalda și Euonymus Fortunei, cunoscut și sub denumirea populară de Salba Emerald. 
Mulțumim președinților de asociații care s-au mobilizat deja pentru plantarea arbuștilor. Mulțumim, de asemenea, voluntarilor din Uniunea Județeană a Pensionarilor care ne ajută la distribuirea materialului săditor. 
Distribuirea puieților se va încheia mâine, dar campania Piatra Curată continuă cu activități de ecologizare până la sfârșitul acestei luni, așa că vă așteptăm în continuare alături de noi.

Alte sugestii

Mândri de elevii noștri!
Cei mai mici voluntari ai Asociației Culturale „Eu cred” Tașca s-au alăturat campaniei ”Piatra Curată”
Asociațiile de proprietari continuă activitățile din cadrul campaniei Piatra Curată
ISU Neamţ, mereu în slujba oamenilor
Campania “Plantăm Viitorul” în #NouaPiatra organizată de Primăria Municipiului Piatra Neamț în parteneriat cu Asociația Act for Tomorrow a strâns 400 de voluntari