Căminul de bătrâni din Piatra Neamț, fără niciun caz de persoană infectată cu noul coronavirus!


🔷️În această perioadă dificilă, vârstnicii reprezintă una dintre categoriile de persoane cele mai vulnerabile. Din acest considerent Primăria Piatra Neamț, prin Direcția de Asistență Socială, a tratat cu maximă responsabilitate gestionarea Centrului Social Pietricica din Piatra Neamț, în care sunt cazate aproximativ 100 de persoane vârstnice.
La acest centru, ca de fapt la toate centrele sociale aflate în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială a Primariei Piatra Neamţ, au fost implementate măsuri de prevenție deosebite! Ca urmare, în acest moment, la nici unul dintre centrele sociale ale municipalității pietrene, nu avem cazuri de infecţie cu noul coronavirus.
🔷️,,Le mulțumesc tuturor colegilor mei care au grijă de vârstnicii instituționalizați pentru efortul depus în această perioadă. Salariații căminului de bătrâni și ai Centrului Social Împreună nu au avut o activitate deloc ușoară, întrucât au trebuit să stea izolati de familii, carantinați la locul de muncă, câte 14 zile pentru a preveni infectarea. Datorită măsurilor care au fost luate, nu avem nicio persoana infectată sau focare de infecție, cum din pacate am văzut în alte centre sociale din județ sau din țară.
Le sunt recunoscător și îi felicit pe colegii mei de la Direcția de Asistență Socială, care au fost în toată acestă perioadă în linia întâi a luptei pentru prevenirea infectării și ajutorarea populației vulnerabile!", Dragos Chitic.

Alte sugestii

Programul muzeelor nemțene în minivacanța de 1 Decembrie
𝐌𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝟒𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐯𝐮𝐥𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐫𝐬𝐭𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐢 𝐜𝐮 𝐝𝐢𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢
Începând de astăzi, 18.01.2021, în Municipiul Piatra-Neamț începe a doua etapă de vaccinare împotriva virusului COVID 19
Decizia de a fi donator înseamnă o şansă la viaţă!
Municipiul Piatra-Neamț - scenariul roșu