Gala Generațiilor ediția I


Ziua de joi, 27 iunie este ziua dedicată pietrenilor de care suntem mândri

Ziua de joi, 27 iunie este ziua dedicată pietrenilor de care suntem mândri. Începând cu ora 17:00, la Cinema Mon Amour vom organiza evenimentul „Gala Generațiilor”. Vor urca pe scenă, pentru a fi premiați, elevii din Piatra-Neamț care au obținut premii la olimpiadele naționale și internaționale. Ne vom întâlni și cu cetățenii de onoare ai orașului și vom avea ocazia să îi cunoaștem, să le aflăm proiectele și să depănăm împreună amintiri. Seara se va încheia cu premierea Cuplurilor care au implinit 50 de ani de căsătorie și care constituie modele de viață în cuplu pentru noi toți.
Vor fi premiați elevii instituțiilor de învățământ pietrene care au obținut locurile 1, 2 și 3 la olimpiadele naționale în perioada iulie 2018 – iunie 2019, dar și profesorii lor îndrumători. În total sunt 57 de elevi și 44 de profesori care vor primi premii în cadrul evenimentului Gala Generațiilor, precum și 3 echipe de elevi de Colegiul Național de Informatică și Liceul cu Program Sportiv .
Printre Cetățenii de onoare ai municipiului Piatra-Neamț care au confirmat prezența la evenimentul de joi se numără Draga Olteanu-Matei, Vasile Muraru, Mihai Trăistariu, Dumitru Bezem, Adrian Alui Gheorghe, Emil Nicolae, Iosif Koszeghi, Otto-Carol Heel, Luminiţa Dinu-Huţupan.
Așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți, și anul acesta vor fi premiate cuplurile din Piatra-Neamț care au împlinit 50 de ani de căsătorie. 127 de cupluri care sărbătorit Nunta de Aur în perioada iulie 2018 – iunie 2019 vor fi felicitate cu această ocazie.
„A devenit o tradiție cu ocazia Zilelor Orașului să premiem tinerii valoroși ai municipiului, dar și cuplurile care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie. Anul acesta ne-am dorit să îî felicităm și pe cetățenii de onoare ai municipiului să le facem cunoștință cu ei pietrenilor care nu îi cunosc și să le oferim ocazia celorlați să îi revadă. Aceștia sunt pietrenii cu care ne mândrim, și îmi doresc ca Gala Generațiilor să aibă cât mai multe ediții de acum încolo” a declarat primarul Dragoș Chitic.
Gala Generațiilor este un eveniment organizat în parteneriat cu Editura Răzeșu și Liceul de Artă „Victor Brauner” din Piatra-Neamț, elevi ai liceului care participă la concursuri naționale și internaționale susținând momente artistice în cadrul galei.

Alte sugestii

Altex donează patru hectare de teren autorităților locale pentru edificarea unui spital municipal în Piatra-Neamț
𝐌𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝟒𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐯𝐮𝐥𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐫𝐬𝐭𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐢 𝐜𝐮 𝐝𝐢𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢
Măsuri luate de Poliția Locală pentru aducerea la starea inițială a străzii Privighetorii după lucrările de înlocuire și reamplasare a conductelor și branșamentelor la rețeaua de gaze naturale, efectuate de firma furnizoare de utilități
✅Sesizare rezolvată
💡Știai că anul acesta orașul Piatra-Neamț va avea iluminat public inteligent la standarde europene?