Noile zone de tarifare pentru parc─ârile publice ­čů┐


Tarifele pentru parc─ârile publice cu plat─â din Piatra-Neam╚Ť sunt diferen╚Ťiate ├«n func╚Ťie de zon─â, conform noului regulament de organizare ╚Öi func╚Ťionare a parc─ârilor publice. Au fost stabilite 3 zone la nivel de municipiu, cu dou─â tarife distincte: 1,5 lei/h ├«n zonele A ╚Öi B ╚Öi 1 leu/h ├«n zona C.

Zona A cuprinde centrul ora╚Öului, Pia╚Ťa Mihail Kog─âlniceanu, Pia╚Ťa G─ârii, o parte din Str. Mihai Eminescu ╚Öi din Bd. 9 Mai, zona B include cea mai mare parte a cartierelor Precista, M─âr─â╚Ťei ╚Öi D─ârm─âne╚Öti, iar zona C este la Pia╚Ťa Central─â cu str─âzile adiacente ╚Öi pe Str. Dimitrie Leonida.
Lista complet─â cu str─âzile ╚Öi zonele de tarifare poate fi consultat─â pe site-ul prim─âriei Piatra-Neam╚Ť, la link-ul: https://www.primariapn.ro/documents/10179/5110659/anexa_1_regulament_parcaripn_2022.pdf

Programul serviciului de blocare-deblocare este de de Luni până Vineri în intervalul orar 08.00-18.00 și Sâmbăta între orele 08.00-14.00, iar taxa de deblocare este de 100 de lei.
Aten╚Ťie! Men╚Ťinerea sistemului de blocare mai mult de 24 de ore va duce la majorarea taxei de deblocare cu 25% pentru fiecare zi de ├«nt├órziere.

V─â reamintim c─â tariful pentru parc─ârile publice cu plat─â poate fi achitat la parcometre sau prin intermediul aplica╚Ťiei TPARK. Totodat─â exist─â posibilitatea achizi╚Ťion─ârii de abonamente at├ót pentru persoanele fizice c├ót ╚Öi pentru cele juridice, astfel:

Pentru persoanele fizice: 40 lei (7 zile), 120 lei (30 zile), 750 lei (anual)
Pentru persoane juridice: 60 lei (7 zile), 175 lei (30 zile), 1050 lei (anual).

├Äncep├ónd cu data de 9 iunie, vor intra ├«n vigoare noile tarife aprobate de Consiliul Local Piatra-Neam╚Ť de 2, respectiv 2,5 lei pe or─â.

Alte sugestii

Proiecte de 30 de milioane de lei pentru reabilitarea unor blocuri din Piatra-Neam╚Ť prin PNRR
Hai s─â vezi cum arat─â castanii de pe str─âzile ╚śtefan cel Mare ╚Öi Eroilor
Locuri de joacă moderne în toate zonele orașului
Situa╚Ťia parc─ârilor de re╚Öedin╚Ť─â din Piatra-Neam╚Ť
A fost prelungită perioada pentru autorecenzare până pe 27 mai