Primăria Piatra-Neamț acordă un nou lot de locuinţe


Primăria Piatra-Neamț acordă un nou lot de locuinţe. În ședința de Consiliu Local din 17.09.2020 s-a aprobat acordarea unui număr de locuințe ANL tinerilor din Piatra-Neamț care și-au actualizat dosarul în perioada 03.02.2020 - 15.07.2020, conform clasamentului în curs, de la poziția 1 până la poziția 36. 
A fost o preocupare a administrației publice locale oferirea de locuințe ANL tinerilor din Piatra-Neamț. În ultimii 4 ani, s-a oferit la fiecare sesiune pentru depunerea dosarelor câte o locuință ANL tuturor solicitanților care au îndeplinit condițiile legale. 
Pentru a continua în același ritm, Primăria Piatra-Neamț a obținut aprobare de la Agenția Națională pentru Locuințe ca aceasta să construiască de noi blocuri de locuințe ANL, pentru început prin includerea într-un program care cuprinde realizarea a 3 blocuri de locuințe în municipiul Piatra-Neamț, care se vor realiza etapizat. Anul acesta este programat a se finaliza primul bloc dintre cele trei, un bloc cu 20 de unități locative care vor fi repartizate tinerilor până în 35 de ani, conform criteriilor stabilite de ANL.

Alte sugestii

Furnizare apă cu presiune redusă marți 03.11.2020 în Municipiul Piatra-Neamț
În data de 28 octombrie, la ora 17:00, a avut loc ședința de ceremonie de constituire a Consiliului Local Piatra-Neamț, respectiv depunerea jurământului de către primarul municipiului și consilierii locali
🛑 Restricționări ale circulaţiei rutiere în Piatra-Neamț în perioada următoare!
Plata indemnizatiilor membrilor comisiilor de votare
Întrerupere furnizare apă în Municipiul Piatra-Neamț, marți, 06.10.2020